(Persbericht) Op dit moment staat het Lighthouse Restaurant op de eerste plaats van de meer dan 100 restaurants in Hoi An!
Volgens veel bezoekers, reisorganisaties en op web forums zoals Tripadviser wordt de service, de kwaliteit, innovatie en de ambiance in combinatie met de prijs van de producten zeer op prijs gesteld.

2010 was een moeilijk jaar. Het aantal toeristen uit westerse landen daalde met 7 % in Vietnam. De groep Aziatische toeristen steeg met 9 %. Dit zal de trend zijn voor de komende jaren. Dat betekent dat je innovatief moet zijn en hard moet werken om de service en kwaliteit op een hoog niveau te houden. Dit is het Lighthouse Restaurant gelukt!

De fiets tours van de Lighthouse zijn de afgelopen jaren door talloze reisorganisaties gekopieerd! Dat geeft wel aan dat het een goed product is!
Wat niet te kopiëren is is het verhaal wat de gids Hans van der Broek verteld. Zijn verhaal is verweven met meer dan 30 jaar reis ervaringen en actuele onderwerpen. Van de Broek gaat dan ook discussies tijdens de fiets tours niet uit de weg. Politieke ontwikkelingen in Azië, het milieu, het effect van de financiële perikelen in het westen worden naadloos meegenomen in de informatie over Vietnam!

De ´Hoi An Quest Tour‘˜ is een nieuw product voor 2011. Het laat bezoekers op een avontuurlijke manier kennis maken met de bezienswaardigheden in Hoi An en omgeving. Vragen worden via een sms en het internet op een cryptische wijze gesteld en de klanten moeten zelf op zoektocht gaan naar de antwoorden voordat ze de ´schat‘˜ vinden die ergens in het oude kwartier van Hoi An is verborgen.

Het Lighthouse is gelegen op de west oevers van de Thu Bon rivier op het eiland Cam Nam. Vanaf het restaurant heb je een prachtig overzicht op het door UNESCO beschermde stadsgezicht van Hoi An en het Trong Suong gebergte.

Noot voor redakties:

0084-(0)914-136477 Hans van der Broek
0084-(0) 510-2241503 Office

Adres:

To 5, Thon Xuyen Trung
Cam Nam Island, Hoi An
Quang Nam Province, Vietnam
www.lighthousecafehoian
www.cookingclass-hoian.com
[email protected]