Nederlands eerste uitlevering op 22 oktober 2009 van Windows 7 bij EG Computer Specialisten te Lemelerveld een feit.

Op donderdag 22 oktober 2009 ´s nachts om klokslag 0.00 uur heeft de eerste uitlevering van een Windows 7 software pakket plaatsgevonden door EG Computer Specialisten te Lemelerveld.

De gelukkige eigenaar van dit veel besproken nieuwe besturingssysteem van Microsoft, is dhr. J. Troost uit Lemelerveld. Hij kwam iets voor 00.00 uur de zaak binnen, en nam om klokslag 00.00 uur het eerste pakket in ontvangst uit handen van Matthijs van der Hoek, verkoper bij EG Computer Specialisten (EGCS) aan de Ambachtsweg 13 te Lemelerveld.

Dhr. Troost gaf aan al lange tijd aan het testen te zijn geweest met Windows 7 beta versies en later met de RTM versie. à¢â‚¬à…“Maar nu wil ik dan ook absoluut niet langer wachten en de volledige officiële versie kopen en installeren op mijn zelfgebouwde PC vertelde hij.

EG Computer Specialist heeft speciaal voor deze gelegenheid een nachtelijke openstelling van 0.00 uur tot 03.00 uur gehouden om de echte à¢â‚¬à…“fans zo vroeg mogelijk van een pakket Windows 7 te kunnen voorzien.

à¢â‚¬à…“Als full service en gespecialiseerd computer bedrijf vonden we dat we onze klanten deze mogelijkheid niet mochten onthouden aldus dhr. Krukkert, à©à©n van de 2 eigenaren en oprichters van EG Computer Specialisten.

à¢â‚¬à…“Aangezien Microsoft een uitlevering verbod voor 22 oktober 2009 had afgekondigd, zijn we op zoek gegaan naar een ludieke oplossing hiervoor verteld Erwin van der Sligte, de andere eigenaar van EGCS.

Ook de komende dagen staan er speciale acties op stapel bij EGCS, vooral gebaseerd op combinatie aanbiedingen van een PC of Laptop met Windows 7 welke te vinden zijn op de website www.egcs.nl.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook telefonisch of per email terecht bij EGCS te Lemelerveld of ga langs bij à©à©n van de filialen om onder het genot van een kop koffie met onze gespecialiseerde verkopers te praten over uw wensen.

Lemelerveld: Nijverdal: Wijhe:
Ambachtsweg 13 Rudolf Dieselstraat 28 Kuierpad 1
8152 BA Lemelerveld 7442 DR Nijverdal 8131 TZ Wijhe

WWW.EGCS.NL email: [email protected]

Website: http://www.egcs.nl