(Persbericht) Uit Het Nationale Automobilisten Onderzoek van Eileen is gebleken dat een ruime meerderheid van de Nederlandse automobilisten zeer positief tegenover Het Nieuwe Werken staat. 82 procent van de ondervraagde automobilisten gaf positieve feedback op Het Nieuwe Werken. Slecht 9 procent van de respondenten geeft toch de voorkeur aan een vaste werkplek met vaste werktijden.

30 procent van de automobilisten geeft aan al volledig in staat te zijn om flexibele werktijden te hanteren om de spits te vermijden. Automobilisten van onder de 55 hebben meer moeite met flexibel werken dan automobilisten van 55 jaar en ouder. Ook is uit dit onderzoek gebleken dat vrouwen er meer moeite mee hebben dan mannen.

De automobilisten zijn vooral blij met de mindere (reis)tijd bij Het Nieuwe Werken. 64% van de respondenten gaf aan hier erg blij tevreden mee te zijn. Efficiëntie werd door 47 procent van de respondenten als voordeel van Het Nieuwe Werken genoemd.

Is uw bedrijf volledig ingesteld op Het Nieuwe Werken? Adver-Online helpt u met het vinden werknemers die mee willen gaan in Het Nieuwe Werken!