“Mijn vader heeft mij en mijn zus bekend dat hij een andere vrouw heeft, in een ander land. Ik mag onder geen enkele omstandigheid dit tegen iemand zeggen. Vooral niet tegen mijn stiefmoeder.”

Misschien is het aan je aandacht ontsnapt, maar Nederland is een geheimensite rijker. Op Topgeheimen.nl kunnen bezoekers sinds kort hun diepste geheimen kwijt zonder uit de anonimiteit te hoeven treden.

Wat als een hobby begon dreigt nu al uit te groeien tot een ‘geheimen-topsite’ van formaat, waarop bezoekers elk moment van de dag hun hart kunnen luchten. Omdat mensen ook kunnen reageren op de geheimen van elkaar, vormt zich nu al een vaste kern van sympathisanten die steevast reageert op de diepste zielenroerselen van elkaar. Een leuk gegeven is dat elk geheim kan rekenen op de meest uiteenlopende reacties van bezoekers. Van inlevend tot nuchter en van serieus tot humoristisch.

Op Topgeheimen.nl is plaats voor alle soorten geheimen en welke biecht dan ook. Opvallend is óók dat er veel liefdes- en relatiegeheimen worden geplaatst. Hiervoor is dan ook een speciale categorie ingeruimd. Sommige geheimen in deze categorie appelleren ongetwijfeld aan je diepste gevoelens. Weer andere geheimen zijn zo mysterieus, dat je er persé het fijne van wilt weten. Reageren dus!