De 23-jarige Joyce Kusters timmert al een aantal jaren aan de weg als zangeres. Beter bekend als 'Joyz' maakte zij haar
debuut op 23 maart 2007 met de single Dj Chris ft Joyz - Can't Stop Loving You.

Sindsdien is het niet stil gebleven rondom dit bezige bijtje! Dance, trance en zelfs pop producties zijn de Brabantse zangeres op het lijf geschreven! 22 februari jongstleden kwam haar eerste zelfgeschreven en gecomponeerde track uit: How Come.
Na het uitschrijven van een Remix Contest via het bekende medium Hyves, zijn er zelfs 8 remixen vanaf volgende week te vinden op de bekende legale downloadsites.

Dit alles is voor Joyz niet genoeg. Ze pakt alles aan om aan haar grote doorbraak te kunnen werken. Je vind bij een paar seconden googlen een groot aantal hits. Haar muziek is te beluisteren op alle grote downloadsites, is erg populair op Hyves en je vind haar zelfs terug op TMF Kweekvijver en Sellaband.com!

Sellaband is een online 'platenmaatschappij'.
Je koopt een deel van het album van de artiest voor $10 per deel. Zodra er voor $50.000 verkocht is, wordt er samen met een professionele A&R manager een geschikte producer etc gezocht, waarna je als artiest gratis het album mag opnemen.
Iedereen die een deeltje van dit album heeft gekocht, krijg gratis en voor niks de Limited Edition van dit album thuisgestuurd! Maar dat is nog niet alles. Drie van de nummers op het album worden op de website gratis aangeboden, ter promotie.
De overige nummers kunnen voor $0.50 worden gedownload. En dáár zit voor jou als 'believer' het geld! Van elke download krijg jij als fan 33%!! Dus hoe meer jij je artiest promoot, hoe beter het dus voor jezelf én je artiest is!

Binnen 11 dagen bereikte Joyz de magische grens van $1000! En nu is het uiteraard de bedoeling om deze Nederlandse artiest verder naar de top te helpen. En dit is aan jou!

Word daarom nu lid van sellaband, en 'believe' in Joyz, zodat zij straks haar eigen album kan releasen!

Lid worden doe je via www.sellaband.com, Joyz vind je op de volgende websites:
http://www.joyz.nl
http://www.sellaband.com/joyz
http://joyzmusic.hyves.net