(Persbericht)

Blijf vlot gekleed in het nieuwe jaar met enkele prachtige T-shirts van Superdry. Met een fantastische selectie T-shirts voor vrouwen en voor mannen, kan het niet verkeerd gaan als je enkele van de prachtige stukken uit het Superdry aanbod probeert.

Voor de vrouwen is er een prachtig aanbod om uit te kiezen, zoals het Vintage Entry T-Shirt, blacklabel Kojak T-shirt, athletes entry T-shirt en tal van andere unieke stijlen, elk beschikbaar in een reeks kleuren en maten. In de collectie voor mannen kan je het Warrior Entry T-Shirt of het Vintage Entry T-Shirt bekijken om een idee te krijgen van de beschikbare retro stijlen.

Al deze stijlen en meer zijn te zien op de nieuwe website www.superdry.be/be-nl waar je precies kunt vinden wat jou past aan de prijzen die jij wilt. Meer nog, je kunt er alle kledingstukken vanuit verschillende hoeken bekijken zodat je precies weet wat je koopt.

Alle verzendingen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk zijn gratis, bezoek dus de website vandaag nog en haal vintage Superdry kleren in huis voor jezelf!

Over Superdry
Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Neem voor persinformatie contact op met:
Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-Mail: [email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW