Nieuwegein 24 april 2008 - Negeso introduceert de online CV Databank: hiermee kunnen gebruikers gebruiksvriendelijk en gestructureerd online CV’s beheren en koppelen aan potentiële opdrachtgevers. De online CV Databank kan naadloos geïntegreerd worden in bestaande of nieuwe websites. Met de CV Databank worden professionals uitgenodigd om een CV in te voeren of te herzien en stelt de beheerder de CV’s selectief beschikbaar aan mogelijke opdrachtgevers.

Hiermee kunnen bedrijven snel inspelen op vragen in de markt en professionals los of in teamverband koppelen aan potentiëleopdrachtgevers. Beheerders kunnen zelf online CV’s aanmaken, professionals per e-mail uitnodigen om hun CV bij te werken, bijgewerkte CV’s goedkeuren of afwijzen en CV’s los of in teamverband aan opdrachtgevers aanbieden.
 
De CV’s worden ingevoerd door gebruik van een op maat gemaakte template. Daarnaast is het mogelijk om uniforme klantprofielen toe te voegen en potentiële opdrachtgevers een persoonlijke (tijdelijke) login toe te kennen.
 
Sinds enige tijd is de CV Databank succesvol geïmplementeerd en in gebruik genomen door een gerenommeerde SAP consultancy organisatie. Binnen een consultancy bedrijf spelen CV’s een grote rol bij het volgen van eigen ontwikkeling en projectervaring van medewerkers, alsook bij het voorstellen van professionals bij opdrachtgevers. Actuele en uniform opgemaakte CV’s die je gemakkelijk per individu of per projectteam aan opdrachtgevers kunt aanbieden is een zodoende een echte must.
 
Met de CV Databank van Negeso kunnen consultants nu zelf online hun CV beheren. Door het gebruik van een op maat gemaakte template hebben de CV’s nu een uniforme opbouw en uitstraling richting klanten. De bijgewerkte CV’s worden door de manager of beheerder goedgekeurd: zo heeft de organisatie te allen tijde goed zicht op de CV’s in de organisatie.
 
Door de autorisatie functie kunnen (potentiële) klanten eenvoudig toegang krijgen tot speciaal voor hen geselecteerde CV’s. PDF of Word versies e-mailen is onnodig dataverkeer, worden eerder tegengehouden in firewalls en leidt vaak tot behoud van verouderde versies. Met de online CV Databank behoren dit soort problemen tot het verleden.
 
Dankzij de CV Databank van Negeso kan het beheer en gebruik van CV’s een stuk efficiënter ingericht worden.
 
Over Negeso B.V.
Negeso: specialist in design, bouw en hosting van websites, e-commerce en webapplicaties met meerwaarde.  We richten ons op internet, extranet en intranet omgevingen inclusief eventuele koppelingen en interfaces. Negeso heeft de meest uiteenlopende specialisten in huis, variërend van ontwerpers, ontwikkelaars en systeembeheerders tot project managers. Tevens adviseert Negeso over online vraagstukken als beveiliging, vindbaarheid en online betalingen. De websites worden gebouwd op basis van een krachtig Web / Content Management Systeem dat modulair is opgebouwd en naar klanteisen wordt samengesteld.
 
Negeso B.V. is samen met Perfect for People B.V. onderdeel van Cobumo N.V. In totaal werken er bij Cobumo ruim 175 medewerkers, waarvan 45 bij Negeso. Meer informatie is te vinden op www.negeso.com
 
Noot voor de redactie:
Neem voor meer informatie contact op met: Ferdinand Clevers,
[email protected], 030-609 59 59 of kijk op www.negeso.com
 
Negeso B.V.
Meentwal 9-11
3432 GL NIEUWEGEIN
Tel: +31-(0)30-609 59 59