(Persbericht) Maak kennis met de GAVE methodiek voor verandertrajecten binnen organisaties

Almere, 25 juli 2011 Neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, organiseert op 22 september een mastermindsessie voor IT-managers en -beslissers. Het onderwerp dat deze dag op de planning staat is de GAVE methodiek. Henny Rietveld en Rob Motshagen, eigenaren van RiMaCon, Management & Advies, zullen deze sessie leiden. De GAVE methodiek werpt een nieuw licht op verandertrajecten binnen organisaties. Tijdens deze middag kunnen deelnemers kennismaken met deze nieuwe manier van werken en kan er gediscussieerd worden over het onderwerp.

Een voorwaarde voor het succesvol afronden van verandertrajecten is het bewustzijn van de eigen krachten en die van een ander. Door deze te bundelen en door het creëren van een gemeenschappelijk belang ontstaat een belangrijke basis voor succes. De GAVE methodiek ondersteunt organisaties hierbij. GAVE staat voor Gevoel, Ambitie, Verstand en Ervaring en vertegenwoordigt zowel de gevoelsmatige als rationele kant van de mens. Deze methodiek wordt tijdens de mastermindsessie verder toegelicht en uiteraard is er ruimte voor het uitwisselen van ideeën.

à¢â‚¬Å“Dit is alweer onze vijfde mastermindsessie en we merken dat de populariteit van de sessies groeità¢â‚¬, stelt Stephan Bosman, directeur van neomax. à¢â‚¬Å“In onze sessies kiezen we een actueel onderwerp dat leeft onder IT-managers. Omdat veel IT-managers momenteel kijken naar of bezig zijn met een overstap naar bijvoorbeeld de cloud leeft de vraag hoe een verandertraject gemanaged moet worden. Tijdens deze mastermindsessie gaan we hier dieper op in en is er ruimte voor discussie en het delen van ideeën en ervaringen.à¢â‚¬

Programma
14.30 uur: Workshop GAVE door Henny Rietveld en Rob Motshagen van RiMaCon
16.00 uur: Mastermindsessie
18.00 uur: Diner

Locatie en aanmelden
De mastermindsessie vindt plaats op donderdagmiddag 22 september vanaf 14.30 uur in A1 Meet & Eat Plaza in Amersfoort. ICT-managers kunnen zich gratis aanmelden via http://neomax.nl/events/.

---------------------

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-5822730