(Persbericht) Almere, 26 april 2011 Neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, organiseert op 27 april een Tweet & Greet voor IT-professionals in spe. Kandidaten kunnen via www.twilliciteer.nl of @NeomaxIT tweeten waarom ze geschikt zijn voor à©à©n van de vacatures bij de bedrijven waar neomax zaken mee doet. Vervolgens zal het recruitment team de kandidaat persoonlijk uitnodigen voor de Tweet & Greet avond in Arnhem. Tijdens deze avond komen deelnemers meer te weten over het werk- en leertraject bij neomax en wordt bijvoorbeeld duidelijk welke mogelijkheden er zijn na het behalen van een ICT-diploma op MBO-niveau. Het is voor geïnteresseerden tevens mogelijk om tijdens de avond zelf gewoon binnen te lopen.

De vrije inloopavond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Elk heel uur vindt er een presentatie plaats over het werken voor neomax. Vervolgens is er de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek met à©à©n van de recuiters of accountmanagers meer te weten te komen over het werk- en leertraject bij neomax en wordt duidelijk of wensen en ambities aansluiten op hetgeen neomax kan bieden. Binnen twee weken horen de deelnemers of zij het team van neomax mogen versterken.

à¢â‚¬Å“De eerste Tweet & Greet avond in Almere was een groot succesà¢â‚¬, aldus Stephan Bosman, directeur van neomax. à¢â‚¬Å“Er zaten zeker een aantal potentiële kandidaten tussen die uitstekend binnen het team van neomax passen. Dit bewijst dat het werven van kandidaten via social media zeker niet onderdoet voor het traditionele wervingstraject.à¢â‚¬

Locatie
De Tweet & Greet vindt plaats op 27 april tussen 18.00 uur en 22.00 uur in Schouwburg Arnhem, Velperbuitensingel 25 te Arnhem. Meer informatie is ook te vinden op http://neomax.nl/events/.

---------------------

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730