(Persbericht) Almere, 21 april 2011 Neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, organiseert op 26 mei een mastermindsessie voor ICT-managers. Voor deze vierde mastermindsessie is Eelco Rustenburg uitgenodigd om een workshop te geven over de kracht van Scrum. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis en ervaringen over dit onderwerp met andere ICT-managers te delen.

De media staat bol van berichten over mislukte projecten en migraties, maar hoe realiseer je nu eigenlijk een succesvol project? Eelco Rustenburg geeft in een twee uur durende workshop alle ins en outs over de kracht van Scrum. Hiermee wordt duidelijk welke voordelen het heeft om Scrum toe te passen tijdens het realiseren van projecten. Na de presentatie zijn alle deelnemers in de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen met elkaar te delen. Door onderling te discussiëren krijgen ICT-managers handvatten waarmee ze direct aan de slag kunnen.

à¢â‚¬Å“Wij vinden het belangrijk dat kennis gedeeld wordt, daarom organiseren wij een aantal keer per jaar een mastermindsessieà¢â‚¬, aldus Stephan Bosman, directeur van neomax. à¢â‚¬Å“Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal iets van elkaar kunnen leren. Door deze sessie krijgen ICT-managers een breder beeld van wat er binnen de markt leeft.à¢â‚¬

Programma
14.00 uur: Workshop Scrum door Eelco Rustenburg, co-auteur van ´De kracht van Scrum‘˜
16.00 uur: Mastermindsessie
18.00 uur: Diner

Locatie en aanmelden
De mastermindsessie vindt plaats op donderdagmiddag 26 mei vanaf 14.00 uur in A1 Meet & Eat Plaza in Amersfoort. ICT-managers kunnen zich gratis aanmelden via http://neomax.nl/events/.

---------------------

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730