(Persbericht) Almere, 29 september 2011 Dennis van Turnhout (37) is gestart als system engineer bij neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur. Momenteel is hij gedetacheerd bij ThyssenKrupp waar de reeds aanwezige resources bijna volledig worden ingezet voor een grootschalige ERP-implementatie. Om er zorg voor te dragen dat ook binnen andere IT-projecten de vernieuwingen doorgaan en de interne processen geoptimaliseerd worden, is Dennis aangesteld.

Dennis heeft al ruim 17 jaar ervaring binnen de ICT-markt. Voordat hij bij neomax startte als system engineer, was Dennis werkzaam als netwerk- en systeembeheerder bij de Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag en vervolgens bij de ANWB als technisch applicatiespecialist. Om zich verder te kunnen ontwikkelen en specialiseren heeft hij nu gekozen voor de afwisseling van een detacheringsbureau.

à¢â‚¬Å“Ik zag op Twitter een bericht van neomax dat inging op de menselijke kant van de IT‘˜er en dit sprak me direct aanà¢â‚¬, licht Dennis zijn keuze voor neomax toe. à¢â‚¬Å“IT wordt vaak heel zwart-wit benaderd, waardoor soft skills er niet toe lijken te doen. Mijn ervaring is echter dat het juist ook voor IT‘˜ers belangrijk is om zich menselijk op te stellen in de communicatie, omdat de omgang met eindgebruikers en klanten hierdoor fors verbetert. Een andere reden dat ik gekozen heb voor neomax is dat de organisatie het belang van opleiding erkent. In de praktijk worden veel IT‘˜ers opgeslokt door de waan van de dag en wordt er weinig ruimte geboden voor ontwikkeling buiten kantoor. Juist omdat ik me in de komende jaren meer wil gaan specialiseren, maar nog moet ontdekken in welke richting, zijn de afwisselende projecten en opleidingsmogelijkheden een mooie kans.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“Het feit dat onze medewerkers dezelfde waarde hechten aan de menselijke kant van IT als wij, is een bevestiging van ons beleidà¢â‚¬, zegt Stephan Bosman, algemeen directeur van neomax. à¢â‚¬Å“Ook is Dennis middels onze eLearning module al gestart met het vernieuwen van zijn Microsoft-certificeringen en wij bieden hem graag de ruimte om verder door te groeien. Het is zorgelijk dat veel IT‘˜ers deze kans niet krijgen, juist omdat IT een vakgebied is waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan. Alleen praktijkervaring is dan niet voldoende om het uiterste uit jezelf te halen.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Er is een foto op hoge resolutie beschikbaar van Dennis van Turnhout.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-5822730