(Persbericht) Almere, 4 november 2011 neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, heeft de FD Gouden Gazelle Award gewonnen in de omzetklasse middelgroot in de provincie Flevoland. Over de periode 2008 tot en met 2010 heeft neomax een omzetgroei gerealiseerd van 124 procent en is hiermee à©à©n van de snelst groeiende ondernemingen. De omzetgroei in combinatie met de juiste focus op de business en mensen, ook tijdens de recessie, heeft uiteindelijk voor de winst gezorgd. De prijsuitreiking vond donderdagavond 3 november plaats in het Orpheus Congrescentrum in Apeldoorn.

Stephan en Claudette Bosman, eigenaren van neomax: à¢â‚¬Å“Wij zijn er ontzettend trots op dat we gisteravond de Gouden Gazelle Award mee naar huis mochten nemen. Het zijn voor ons erg bewogen jaren geweest. Claudette startte in haar eentje met neomax en kort daarna begon de recessie. De reden dat wij toch een mooie omzetgroei gerealiseerd hebben, is omdat wij de focus op de behoefte van de klant nooit hebben losgelaten. Wij zijn ervan overtuigd dat er veel te weinig gekeken wordt naar de soft skills van IT‘˜ers en nog te vaak alleen naar het cv. Door middel van diverse ontwikkelprogramma‘˜s helpen wij IT‘˜ers die bij ons in dienst zijn de juiste combinatie van hard & soft skills te vinden. Daarnaast heeft ook social media een belangrijke rol gespeeld bij ons succes. Met de lancering van Twilliciteer.nl en het proactief inzetten van Facebook, LinkedIn en Hyves weten we iedere keer weer talent binnen te halen. Het winnen van deze award is een mooie kroon op ons werk.à¢â‚¬

FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle ondernemers per provincie. Het hoofdcriterium voor een FD Gazellen nominatie is een omzetgroei van minimaal 20 procent over een periode van drie jaar. De omzetgroei dient ononderbroken te zijn. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn. De financiële gezondheid van een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren. Twee belangrijke factoren hierin zijn de waardering van de jaarrekening en de waardering van het betaalgedrag.

--------------------
Noot voor de redactie: Er is een foto beschikbaar van de eerste winnaars van de FD Gazellen Awards, met als tweede van links Stephan Bosman, eigenaar van neomax.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
[email protected]
035-5822730