Netbasics, het full service internet bureau uit Barneveld, heeft de Adobe Solution Partner Recognition Award 2009 gewonnen voor de ontwikkeling van een Rich Internet Application voor het Projectteam Regionaal Crisisplan,

De ´Solution Partner Recognition Award´ wordt wereldwijd uitgereikt aan organisaties die op zeer innovatieve en succesvolle wijze oplossingen creëren met Adobe producten. Netbasics heeft deze prijs ontvangen voor het ontwerpen en ontwikkelen van een interactieve crisisplanapplicatie (http://animatie.regionaalcrisisplan.nl). De applicatie is bedoeld om organisatiestructuren te verduidelijken die worden ingezet bij rampen en crisissituaties. Uit de applicatie blijkt waar samenwerking ontstaat en welke teams geactiveerd worden.
De webapplicatie beoogt gebruikers op een luchtige manier bekend te maken met het model voor de multidisciplinaire crisisbeheersingsorganisatie in de veiligheidsregio. De essentie van dit model is dat het een operationele relatie legt tussen de aard van het grootschalige of bijzondere incident en de daarop af te stemmen capaciteit. Het is mogelijk om met dit model de juiste werkprocessen te activeren en de aansturing daarop af te stemmen. Kortom: op basis van wat nodig is, bouwt zich flexibel een organisatie op, die horizontaal wordt ondersteund door beschikbaarheid van middelen en informatie.

De eisen en wensen van de klant hebben geleid tot de keuze voor Adobe Flex en Uwsite.nl. Het Adobe Flex platform is gekozen, omdat het resultaat functioneel, visueel en interactief moest zijn. Anderzijds moest de content van de applicatie onderhoudbaar zijn en de beste oplossing hiervoor was het Uwsite.nl CMS.
Het Projectteam Regionaal Crisisplan is zeer positief over de resultaten. De krachtige functionaliteit en veelzijdige aard van Flex maakte het een perfect instrument voor het visualiseren van complexe modellen en bevorderde de snelheid, ontwikkeling en styling van de applicatie.

Over Netbasics
Netbasics biedt Rich Internet Applications, Internet Solutions en Content Management. Het bedrijf ontwikkelt websites sinds 1995, heeft specifieke expertise in de sector zorg en welzijn en is Adobe solution partner. Het is een full-service internetbureau voor realisatie, onderhoud, beheer en hosting van website, intranet, extranet of webshop. Meer informatie over de Award, de werkwijze en diensten van Netbasics vindt u op internet (http://www.netbasics.nl/11/over-netbasics).

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Contactgegevens voor dit bericht:

Netbasics BV
T.a.v.: Eric Faber
Tel: 0342 - 40 44 80
Fax: 0342 - 40 44 89
E-mail: [email protected]
Internet: www.netbasics.nl

Postadres Bezoekadres
Postbus 584 Plantagelaan 59
3770 AN Barneveld 3772 MB Barneveld

Website: http://www.netbasics.nl/11/over-netbasics

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular