(Persbericht) Na Rotterdam en Den Haag ook een Dutch City Life Network

Nadat jarenlang Dutch City Life heeft plaatsgevonden in Rotterdam en recent in Den Haag komt er komt er nu een derde locatie bij. Op 30 maart 2011 vindt de eerste editie van Dutch City Life plaats in Amsterdam. In Hotel Arena worden ondernemers en ondernemende werknemers uitgenodigd deze netwerkbijeenkomst bij te wonen. Vanaf 17.00 start de meeting en deze zal tot 22.00 plaatsvinden.

Het doel is onder een ontspannen sfeer elkaar beter leren kennen en uiteindelijk jezelf, je diensten/producten onder de aandacht van de anderen te brengen. Dit alles zal gaan plaats vinden in het monumentale pand van het Arena Hotel aan de s-Gravesandestraat 51 in Amsterdam. De lancering zal plaatsvinden op woensdag 30 maart 2011 om 17.00 uur. De meetings krijgen dezelfde frequentie zoals in Rotterdam, à©à©n maal in de maand op woensdag.

Oprichter Hans Zoun is te spreken over deze uitbreiding: 'Het is fantastisch dat een idee uiteindelijk werkelijkheid wordt. Ik ben begonnen met de organisatie van enkele bijeenkomsten en nu zijn we met Amsterdam erbij in de grootste steden van Nederland te vinden.' Op LinkedIn is het evenement naast de bijeenkomsten ook digitaal actief aanwezig onder de naam 'Dutch City Life Networkers Amsterdam.' PR Agent en organisatrice van Dutch City Life in Amsterdam Jennifer Delano legt uit: 'Netwerken is een leuke manier om meer mensen te leren kennen en zaken te doen. Dutch City Life is aantrekkelijk vanwege de grote social media aanwezigheid en de kans digitale contacten in real life te ontmoeten.'

Dutch City Life Networkers Amsterdam - released 30 maart 2011 om 17.00 in Hotel Arena (s-Gravensandestraat 51, Amsterdam.) Het doel is onder een ontspannen sfeer elkaar beter leren kennen en uiteindelijk jezelf, je diensten/producten onder de aandacht van de anderen te brengen. De meetings krijgen dezelfde frequentie zoals in Rotterdam, à©à©n maal in de maand op woensdag.
Meer informatie of aanmelden - http://events.linkedin.com/Netwerkborrel-Dutch-City-Life-Networking/pub/608766