De hostingprovider Network Solutions heeft de website fitnathemovie.com offline gehaald, de webruimte is door Geert Wilders op 28 februari 2008 gereserveerd voor zijn anti-koranfilm, Zoals blijkt uit de WHOIS gegevens van Network Solutions.

 

Op de website staat nu de volgende tekst:

This site has been suspended while Network Solutions is investigating whether the site's content is in violation of the Network Solutions Acceptable Use Policy. Network Solutions has received a number of complaints regarding this site that are under investigation. For more information about Network Solutions Acceptable Use Policy visit the following URL: http://www.networksolutions.com/legal/aup.jsp

Eerder heeft het Nederlandse Islamitische Federatie (NIF) een kort geding tegen Geert Wilders aangespannen. De organisatie wil afdwingen dat een onafhankelijke expert de film voor de première beoordeelt of hij grievend is voor moslims en de islam. Als dat het geval is, wil de NIF op basis daarvan de vertoning van de film verbieden.

Geert heeft op zijn weblog aangegeven alles op alles zetten om Fitna aan het eind van deze maand op internet te plaatsen. 

Volgens andere nieuwsbronnen zou Geert Wilders zaterdag avond hebben gezegd niet te weten wat er aan de hand is en dit uit te gaan zoeken. Desnoods ga ik persoonlijk DVD-tjes uitdelen op de Dam. Aldus Geert Wilders.

Relevante links:

- http://www.Fitnathemovie.com
- http://www.geertwilders.nl