(Persbericht) NGS en OTC Pharma slaan de handen ineen
Perskindol als preferred supplier van de NGS

Gorinchem, 4 februari 2011 OTC PHARMA International en NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) zijn een nauwe samenwerking aangegaan. OTC PHARMA is de importeur van Perskindol, een merk dat staat voor de totale spierverzorging, waaronder ook sportmassages. NGS gaat het gebruik van Perskindol bij hun leden bevorderen en OTC PHARMA gaat ze daarbij ondersteunen.

Samenwerking
Op 1 februari jl. hebben Arend van der Veen (voorzitter NGS) en Christian Kerkhof (manager marketing & sales Benelux) het samenwerkingsverband ondertekend. Tijdens evenementen waar Perskindol of de NGS aanwezig zijn kunnen deelnemers een behandeling krijgen met Perskindol.
De NGS heeft zo´n 8000 leden. Onder deze leden zal Perskildol als preferred supplier worden aangeschreven en leden kunnen o.a. een speciaal ontwikkeld tenue bestellen (dit tenue zal niet het officiële NGS tenue vervangen).

Eerdere samenwerking
Al eerder werkten de twee organisaties samen op verschillende evenementen als de Vierdaagse in Nijmegen, de Dam tot Dam loop, de halve marathon van Egmond, etc.. Tijdens de evenementen werden de deelnemers door de NGS masseurs gemasseerd met Perskindol, voor een optimaal resultaat; soepele spieren. Dit blijkt de ideale combinatie te zijn.
Zie ook de websites van NGS en Perskindol: http://www.sportverzorgingngs.nl en http://www.perskindol.nl

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

OTC Pharma International B.V.
OTC Pharma International B.V. heeft zich de afgelopen jaren zeer sterk ontwikkeld door het vermarkten van een breed scala aan cosmetica, zelfzorgproducten, geneesmiddelen, voedingssupplementen en natuurlijke (genees)middelen.
OTC Pharma International B.V. is opgericht in Nederland in 1990 en is onder andere bekend van producten van Marcus Rohrer Spirulina en Perskindol. De organisatie heeft inmiddels vestigingen en partners in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Cyprus, Italië, Griekenland, Turkije, Finland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zuid-Afrika, Nigeria, Ghana, het Midden-Oosten en Zuid-Korea.
www.otcpharma.nl