Uit een test van de Consumentenbond blijkt dat waardevolle spullen niet in elke kluis goed beschermd zijn tegen brand en inbraak. Dat een kluis volgens de fabrikant ´inbraakwerkend‘˜ is zegt niets over het feit ´hoe lang‘˜ deze inbrekers tegen houdt. Labels en certificeringen bieden dus geen zekerheid.

Op de webshop van Tools4Safety bent u wel zeker van een veilige keuze, want deze kluis komt uit de test van de Consumentenbond (januari 2009) als beste uit de bus. Bij de kraaktest, onder andere uitgevoerd door een kluizendeskundige, bleek deze kluis ´niet te kraken‘˜.

In de categorie inbraakwerkend en licht brandwerkend is deze kluis door de Consumentenbond bestempeld als ´beste koop‘˜!

Tip: het is belangrijk dat een kluis goed bevestigd wordt. Deze kluis heeft verankeringsgaten in zowel de bodem als de achterwand. Let er daarbij goed op dat u het juiste bevestigingsmateriaal gebruikt. Geadviseerd wordt om de kluis te verankeren in een betonnen muur of vloer. Tools4Safety levert bij iedere kluis verankeringsmateriaal voor beton.

Meer informatie: www.tools4safety.nl