Rotterdam, 2 juni 2009. Dakasport, een toonaangevende sportdetailhandel in Zuid-Holland, liet fans van het tennismerk Babolat het lang verwachte nieuwe tennisracket via Dakadirect.nl vooraf reserveren. De tennissers zijn er op deze manier zeker van dat ze het racket als een van de eersten in Nederland in handen hebben.

De Babolat Pure Drive GT 2009 is de opvolger van de populaire Pure Drive Cortex. GT staat voor Graphite Tungsten, een combinatie van materialen die nieuw is bij de Babolat Pure Drive. Verder is ook dit racket weer voorzien van het Cortex systeem dat de trillingen dempt.

à¢â‚¬à…“Dat het tennismerk waar onder andere Rafael Nadal en Dinara Safina mee spelen populair is, dat wisten we zegt Jan Peter Dankaart van Daka Sport. à¢â‚¬à…“Maar dat er zoveel mensen de nieuwe Babolat Pure Drive GT 2009 vooraf zouden bestellen hadden we niet verwacht! De combinatie van een innovatief lang verwacht racket en een betrouwbare webshop van een bedrijf met zes fystieke winkels slaat blijkbaar aan

Over Daka Sport
Daka is al ruim 40 jaar à©à©n van de grootste Nederlandse familiebedrijven op het gebied van sportdetailhandel. Het bedrijf is gegroeid tot 6 winkels en 150 medewerkers, met vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer en Leidschendam. Inmiddels zijn er ook scherpe aanbiedingen van topmerken op internet te vinden in de Daka Direct webshop.