Dordrecht 7 november 2008, Bardahl breidt het assortiment Plastic Repair verder uit met de FOAM uitvoering. Dit 2-componenten reparatiemiddel is inzetbaar in alle (auto)werkplaatsen voor de reconstructie van beschadigde delen die oorspronkelijk uit schuim bestonden. Holle ruimtes kunnen hierdoor vakkundig opgevuld of geïsoleerd worden. Denk hierbij onder andere aan kokerbalken en deurstijlen.

Bardahl Plastic Repair Foam biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een purschuim (eveneens op foam basis). Allereerst vindt de uitzetting van Plastic Repair Foam gecontroleerd plaats. Purschuim daarentegen blijft heel lang uitzetten en dus kracht uitoefenen. De uitzetting van purschuim vindt dan ook ongecontroleerd plaats. Het gevolg kan zijn dat materialen uitzetten daar waar dit niet mag.

Een ander belangrijk voordeel van Bardahl Plastic Repair Foam is de snelle droogtijd, met als direct positief gevolg dat de verwerktijden snel zijn. Tot slot neemt Bardahl Plastic Repair Foam 0% vocht op. Met Plastic Repair Foam is het snel, veilig, eenvoudig en schoon vullen en absorberen van onderdelen.

Deze Foam uitvoering maakt dat het totaal aantal plastic repair uitvoeringen nu komt op 5: Hard, Flexibel, Transparant, Metal en nu de Foam . Naast alle Plastic Repairs heeft Bardahl alle benodigdheden in het assortiment om de reparaties goed te kunnen uitvoeren. Denk daarbij aan de Nozzles, Primer en Plastic Repair Pistool.

Artikelnummer 79761

www.bardahl.nl

Noot voor de redactie

Dit is een origineel persbericht

OCD Nederland BV

Maxwellstraat 41

3316GP Dordrecht

Tel 078-6512322

R. Jonker