(Persbericht) Bubbles Included is een bedrijf dat champagne-, cava-, en proseccotorens verhuurt op bruiloften, (zakelijke)events, presentaties of (openings)feestjes. De torenverhuur is inclusief personeel en het benodigde materiaal. Eventueel verzorgt Bubbles Included ook de styling en catering. De bubbeltorens geven een unieke sfeer en stijl aan iedere gelegenheid.

Bubbles Included is in maart 2010 in Amsterdam opgericht als full service bedrijf voor de verhuur van bubbeltorens. Deze torens bestaan uit glazen gevuld met champagne, cava of prosecco. Indien gewenst neemt het bedrijf ook de catering en de styling rondom de toren of het hele evenement voor zijn rekening. De bubbeltorens zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en het personeel bij een toren is altijd inclusief. Bubbles Included vervoert de torens en gekoelde flessen per bus naar de betreffende locatie en plaatst ze bij aankomst op de gewenste plek. Ook opbouwen, decoreren, uitschenken en afbouwen worden verzorgd. Voor een extra feestelijk effect kan de bubbeltoren tijdens een event als lichtobject fungeren. Tussentijds bijschenken van de glazen en uitserveren tijdens het event behoren ook tot de mogelijkheden.

Over Bubbles Included
Bubbles Included een jong maar snelgroeiend bedrijf is full service leverancier van bubbeltorens, catering, styling, concepting en uitwerking van creatieve ideeën. Ook tastings op locatie en de verzorging van muziek behoren tot de mogelijkheden. Het bedrijf verhuurt bovendien sloepen voor de Amsterdamse grachten, inclusief bubbels aan boord. Bubbles Included werkt nauw samen met een breed netwerk van ervaren professionals en zet ieder idee om naar een goedlopend project of eindproduct.

Meer informatie vindt u op: www.bubbles-incl.nl.

Amsterdam, 14 juli 2010.

Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over Bubbles Included kunt u contact opnemen met Jeroen Hilbrink van Lost in Creation via 06-50218739 of [email protected] Bubbles Included is een dochteronderneming van Lost in Creation. Beide bedrijven zijn van Jeroen Hilbrink. Meer informatie over Lost in Creation vindt u op: www.lostincreation.nl.