Het is zover! De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is een feit. Volgens de initiatiefnemers werd het hoog tijd voor deze beroepgroep om de krachten te bundelen en zich te verenigen. Dit is dan ook hà©t platform voor alle stoelmasseurs in Nederland.

Doelstelling
De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs (BvS) is opgericht om de belangen te behartigen van stoelmasseurs die hun dienstverlening richten op de zakelijke markt. Het doel van de BvS is ondersteuning bieden aan de professionele ontwikkeling van de stoelmasseurs en het bevorderen van deskundigheid. Daarnaast wil de BvS stoelmassage meer bekendheid geven in het Nederlandse bedrijfsleven en zorgdragen voor kwaliteitsbewaking van de stoelmassage opleidingen in Nederland.

Visie
De BvS heeft een duidelijke visie. Een goede stoelmasseur, die in het bedrijfsleven werkzaam is, moet over meer kwaliteiten beschikken dan alleen het beheersen van diverse massagetechnieken. De masseur is communicatief vaardig en weet zich goed te presenteren binnen een zakelijke omgeving. De masseur is representatief, heeft verstand van werkplekergonomie, EHBO en anatomie.

Initiatiefnemers
De initiatiefnemers zijn Jiska Kopmeiners (1966) eigenaresse van Jiskmassage Praktijk voor Massage & Therapie, en Katrien de Graaf (1977) eigenaresse van MassageProfs en ErgoProfs. Vanuit hun eigen ervaring binnen de stoelmassagebranche ontstond het idee om de BvS te realiseren. De behoefte hieraan bleek groot te zijn. Stoelmasseurs uit verschillende regio´s van het land hebben zich reeds aangesloten. En verschillende partijen waaronder gevestigde stoelmassage aanbieders, opleiders, uitgevers van vakbladen en massagebonnen hebben al hun steun betuigd en zich achter dit initiatief geschaard.

De eerste netwerkbijeenkomst voor stoelmasseurs is 27 november 2009 in ´De Onthaasting´ te Amersfoort van 16:30 tot 19:00 uur. Geïnteresseerden zijn hier welkom om gratis en vrijblijvend kennis te maken met zowel de initiatiefnemers als de leden van het eerste uur. Aanmelden kan via www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl.

Voor meer informatie: Katrien de Graaf (06-247 538 11) [email protected]

Website: http://verenigingvoorstoelmasseurs.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular