De kleurige, multifunctionele Tumbling Animals van bObles passen perfect in de speelomgeving van kinderen. Het idee achter deze design meubels is dat kinderen ermee kunnen spelen, hun fantasie prikkelen en in het spel hun motoriek verbeteren. Tevens kunnen ze door het hele gezin voor diverse praktische doeleinden in huis gebruikt worden. Zo is bijvoorbeeld de vis handig als krukje in de keuken, de krokodil als opstapje bij de wasbak of de slang als bijzettafeltje naast de bank.

De Tumbling Animals zijn in samenwerking met de bekende Deense fysiotherapeut Louise Haervig ontworpen. Ze hebben, elk op hun eigen manier, positieve invloed op de lichamelijke ontwikkeling van kinderen.

De Tumbling Animals zijn op een milieuvriendelijk manier gemaakt van sterk EVA schuim welke speciaal is getest op veiligheid voor kinderen. Het materiaal is zacht en de hoeken zijn rond zodat kinderen zich niet kunnen bezeren tijdens het spelen.

De meubels van bObles geven kinderen een unieke mogelijkheid om hun motoriek te ontdekken en het begrijpen van hun lichaam terwijl ze aan het spelen zijn en hun fantasie gebruiken.

Voor meer informatie, aanvragen van artikelen voor fotoshoots, digitaal beeld, samenwerking voor o.a. magazine producties en/of lezersacties: mail naar [email protected] of bel 071-5421136 of 06-18971918

Website: http://www.hoplakee.nl/index.php?cPath=207

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular