Nu verkrijgbaar bij XIB Internet Marketing een stippenkaart voor Magento Support.
Dit houdt in dat u een strippenkaart kunt inkopen voor Magento support. Met deze strippenkaart betaald u enkel voor de vooraf ingekochte uren! Bij XIB staan designers, programmeurs, marketing en content medewerkers voor u klaar om u te helpen met uw Magento webshop.

Variabele uren
Op de website van XIB webshops kunt u zelf bepalen hoeveel uur Magento support u inkoopt.
Dit kan vanaf 2 uur tot maar liefst 36 uur! Natuurlijk biedt XIB een scherpe prijs met staffelkorting wanneer u meerdere uren ineens afneemt. De Magento strippenkaart is nu al vanaf € 149,- te verkrijgen op de website www.xibwebshops.nl. Het strippenkaart tegoed is een half jaar geldig, bij het tussentijds upgraden van de strippenkaart wordt dit automatisch verlengd.

Productbeschrijving
XIB is marktleider en specialist op het gebied van Magento webshops. En met deze strippenkaart kunt u op verschillende gebieden Magento support krijgen van XIB. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Grafische ondersteuning, algemeen advies Magento beheer, algemeen advies marketing en onderzoek naar problemen met externe extensies, indien mogelijk worden er ook aanpassingen gemaakt of een passend advies gegeven.
De service die uitgesloten is voor deze dienst is het programmeren van extensies en koppelingen echter kunnen kan hiervoor wel een advies gegeven worden. Ook worden er geen core aanpassingen in Magento gemaakt en er worden gene nieuwe functionaliteiten geprogrammeerd binnen Magento, natuurlijk kunnen we u hierin wel adviseren. En daarnaast worden er geen hosting gerelateerde problemen opgelost.

Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.xibwebshops.nl/services/magento-support-strippenkaart.html.