(Persbericht) Bij shortlease specialist VWP Car Rent kunt u vanaf nu het precieze bijtellingbedrag van uw leaseauto berekenen. Met een speciale tool berekent u in een hand om draai het precieze bedrag dat u als bijtelling moet betalen. Daarnaast kunt u nu als eerste bedrijf van Nederland bij VWP Car Rent auto‘˜s zoeken op bijtelling!

Wat is bijtelling precies?
Bij leaseauto‘˜s dient altijd een bepaald bijtellingpercentage betaald te worden. Dit komt omdat wanneer een leaseauto naast alleen voor zakelijk ritten ook voor privà© ritten gebruikt mag worden, de belastingdienst dit ziet als inkomen in natura. De bijtelling is een bepaald percentage van de cataloguswaarde van de leaseauto. Dit moet de leasenemer bij zijn inkomen optellen voor de inkomstenbelasting.

Zoek leaseauto‘˜s op bijtelling
Als eerste shortlease bedrijf in Nederland kunt u nu leaseauto‘˜s zoeken op bijtelling percentage bij VWP Car Rent. Vul het maximale bedrag aan bijtelling in dat u per maand wenst te betalen en VWP Car Rent toont u welke auto‘˜s u kunt leasen binnen het bijtelling budget. VWP Car Rent biedt al leaseauto‘˜s aan met minder dan €50,- bijtelling per maand.
» Ga naar www.vwpcarrent.nl en zoek nu uw leaseauto op bijtelling

Bereken uw bijtelling
Bij VWP Car Rent weet u nu precies welk bedrag aan bijtelling u moet betalen. Wanneer u een shortlease auto heeft gevonden die u wilt leasen vult u uw bruto jaarinkomen in, in de bijtelling bereken tool. Automatisch verschijnt dan het bedrag dat u per jaar moet betalen aan bijtelling.
» Bekijk de shortlease acties op www.vwpcarrent.nl en bereken uw bijtelling!