Global Woman, Global Thinking

Global Woman is een Nederlandse fabrikant van damesmode. Wij ontwerpen en fabriceren

mode voor vrouwen van nu: modebewust, zelfbewust én sociaalbewust.

 

Onder private label levert Global Woman kwaliteitsmode aan grootwinkelbedrijven, postorderbedrijven, internetwinkels en inkoopcombinaties in binnen- en buitenland. Daarnaast kunnen klanten dit jaar voor het eerst bij ons terecht voor onze bijzondere eigen kledinglijn Global Woman.

Global Woman, Global Thinking

Bij de aankoop van kleding kijken consumenten niet alleen meer naar de pasvorm, kwaliteit en prijs. Ook de wijze waarop kleding wordt geproduceerd krijgt steeds meer aandacht. En terecht vinden we bij Global Woman. Kleding moet mooi zijn en van goede kwaliteit, maar we gaan graag een stapje verder. Om bij te dragen aan een duurzame maatschappij met oog voor mens en milieu introduceren wij een compleet nieuwe, biologische kledingmerklijn onder de naam Global Woman.

 

Voor deze bijzondere kledinglijn gebruiken we alleen ecologische materialen, afkomstig uit Europa. Ook de productie van Global Woman vindt geheel plaats in Europa. De stoffen die wij verwerken zijn gecertificeerd door IVN (International Association Natural Textile Industry) en Control Union en vallen onder het Sustainable Textile Program van Control Union.

 

Meer informatie over Global Woman biologische dameskleding kunt u vinden op onze website: www.globalwoman.nl

 

Meerdere foto’s voor publicatie op aanvraag.

Contactpersoon voor pers:

 

Global Woman

Emrikweg 25 A

2031 BT Haarlem

Nederland

0031-(023)5326393

0031-(023)5324296

Email: [email protected]