NIEUW: Colorique Daisy Mae; WE LOVE LAURA INGALLS!!! en Beautiful Basics voor een persoonlijke mix & match
Little House on the Prairie en de geur van warme appeltaartà¢â‚¬¦.nu bij KidsFavorites.nl

Je favoriete kinderkado en lifestyle webwinkel KidsFavorites.nl biedt vanaf februari 2010 twee nieuwe lijnen van het prachtige lifestyle en accessoire merk Colorique: Daisy Mae voor een ware Little House on the Prairie revival en Beautiful Basics voor een persoonlijke mix & match.

Daisy Mae
Wie herinnert zich Little House on the Prairie niet? à¢â‚¬Å“We love Laura Ingallsà¢â‚¬.... De nieuwe collectie van Colorique weerspiegelt de onschuld en de eenvoud van die periode. In deze verwarrende tijden voelt Colorique de behoefte om de wereld te omringen met de geur van warme appeltaart! En KidsFavorites.nl sluit zich daar helemaal bij aan. Folklore bloemenprints en frisse streepjes in contrastrijke kleuren. Kussens met haakwerk, een grote poef met lekker veel opbergruimte en zachte dekbedovertrekken. Ook een heerlijke picknick-plaid met koeltas. Voor een gezellige familie picknick onder de bomen. Let's celebrate life!

Beautiful Basics
Ook nieuw van Colorique: Beautiful Basics! Zachte canvas kussenhoezen in een prachtige kleuren-range. Voor een hele persoonlijke mix & match met je favoriete Colorique-producten of andere producten uit het aanbod van KidsFavorites.nl!

Voor meer informatie:
www.kidsfavorites.nl
[email protected]