United Momentum Group opent op zaterdag 6 oktober 2007 de nieuwe ‘Momentum Expo’ aan het IJ in Amsterdam. In deze unieke expositieruimte zullen speciaal voor relaties regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd worden over investeringsprojecten van Momentum Invest en Momentum Real Estate.
Het doel van deze expositieruimte is om investeerders, belangstellenden voor een 2e woning in het buitenland, partners in de makelaardij of potentiële projectontwikkelaars een maatwerkpresentatie te verstrekken en uitvoerig te informeren over actuele investeringsprojecten. De Momentum Expo is een modern ingerichte ruimte aan het water. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor de presentatiezaal zeer sfeervol en uitermate geschikt voor informatieavonden is. Om de investeringsprojecten goed over te brengen zijn er ook diverse maquettes te zien.

Om vragen op financieel of fiscaal gebied of vragen over het betreffende land, het verwachte rendement of de bouw te beantwoorden, zijn er tijdens de presentaties ook vaak zakenpartners van Momentum aanwezig.
“Wij vinden het belangrijk om onze relaties een goed en duidelijk beeld te geven van de projecten die wij aanbieden. Een transparante informatievoorziening bij investeringsprojecten is van cruciaal belang voor het vertrouwen. De Expo biedt uitkomst; mensen kunnen hier het project werkelijk beléven, vóelen en meemaken”, aldus Martijn van Rheenen, directeur van United Momentum Group.

United Momentum Group is een investeringsmaatschappij die zichzelf als missie stelt om samen met een selecte groep van relaties direct bij de bron in te kopen, dus zonder onnodige tussenschakels. Dit levert goede rendementen op, voor haar relaties en voor de organisatie zelf.

Op regelmatige basis zullen er informatiebijeenkomsten plaatsvinden in de Momentum Expo. De planning van de presentaties is te vinden op www.umgroup.nl

Noot voor de redactie:
United Momentum Group
World Trade Centre, H-Tower 20th floor
Zuidplein 168
1077 XV Amsterdam
www.umgroup.nl

Contactpersoon:
Valeria Huisman
[email protected]
Tel: 020 - 312 19 57
Mobiel: 06 - 11 95 68 22