In september 2009 komt het tweede boek uit van Kristiaan Kremer over Google AdWords. Na zijn eerste succesvolle boek over Google Analytics 2.0 is Google AdWords de trotse opvolger.

Eenvoudig van opzet en goed te volgen
à¢â‚¬à…“Ik ontving veel complimenten over mijn eerste boek, over de schrijfstijl en de duidelijke en helder uitleg aldus Kristiaan Kremer à¢â‚¬à…“In het nieuwe boek heb ik deze stijl aangehouden en de eerste reacties zijn weer buitengewoon positief. Het boek behandelt stap voor stap het opzetten en monitoren van een succesvolle campagne. Iedereen kan zo aan de slag met dit boek en zijn/haar eigen succesvolle campagne beginnen.
Google AdWords boek is geschikt voor iedereen
Of je nu een marketing medewerker bent of een communicatie functie vervuld binnen een bedrijf, het boek is geschikt voor jou. Webdevelopers, internet marketeers en it managers kunnen allemaal aan de slag met het Google AdWords boek. à¢â‚¬à…“Het boek is niet technisch geschreven en daardoor goed te begrijpen.
Het Google AdWords boek
Het AdWords boek is een paperback en bevat 120 pagina´s. De advies verkoop prijs is à¢à¢â‚¬Å¡¬ 24,99 exclusief verzendkosten en ligt binnenkort bij alle grote webwinkels in Nederland. Het isbn nummer van het Google AdWords boek is 978-1-4092-9567-9.
Over Kristiaan Kremer
Kristiaan Kremer studeerde commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam en communication & multimedia design aan de Hogeschool van Arnhem. Kristiaan Kremer is momenteel werkzaam als optimization consultant bij Kittyhawk in Veghel.

www.google-adwords-boek.nl

Website: http://www.google-adwords-boek.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular