Nieuw-Vennep, 18 februari 2009 - Starters en het MKB in de Haarlemmermeer hebben er met BUREAUBAS een nieuwe partner bij. BUREAUBAS is een jong en professioneel fullservice ontwerpbureau; van conceptontwikkeling en ontwerp tot de begeleiding van drukwerk. BUREAUBAS brengt alles samen tot à©à©n contactpersoon.

à¢â‚¬à…“Te vaak nog kom ik klanten tegen die voor à©à©n product met meerdere partijen in zee moeten gaan. Daar heb je als ondernemer helemaal geen tijd voor, zegt Bas van der Horst, de drijvende kracht achter BUREAUBAS. à¢â‚¬à…“Als ik hoor dat ondernemers een logo laten ontwerpen en vervolgens zelf een factuurtje maken om daar dan hun logo in te plakken, en zelf op zoek moeten gaan naar een drukker dan begrijp ik niet dat deze ondernemers hier genoegen mee nemen! BUREAUBAS verdiept zich in de klant, stelt de juiste vragen en zorgt zo voor een totaalproduct op maat en de rust van maar à©à©n aanspreekpunt.

Fullservice ontwerpbureau BUREAUBAS ontwikkelt en ontwerpt complete huisstijlen en helpt klanten met de vertaling van idee naar creatief en werkbaar concept. Maar ook voor ontwerp en productie van drukwerk is BUREAUBAS de aangewezen partner. à¢â‚¬à…“Na de conceptfase ontwerpen we veelal logo´s, briefpapier, folders, visitekaartjes, offertemap en enveloppen. En na een akkoord zorgen wij er voor dat alle producten conform de deadline op het gewenste adres worden afgeleverd. Al het regelwerk wordt de klant daarmee uit handen genomen. Voor een aantal klanten verzorgt BUREAUBAS ook de vormgeving van de nieuwsbrief, het jaarverslag, (personeels)advertenties, (digitale) banners en de website.

Van der Horst: à¢â‚¬à…“Als jonge ondernemer weet ik als geen ander dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Als je dan voor een goede prijs al die andere zaken uit handen kan geven dan maakt dat jouw bedrijf alleen maar beter.

Concept. Ontwerp. Uitvoering. Begeleiding. Kwaliteit. Technisch. Creatief. Business-to-business. Business-to-consumer. Duidelijk. Wilt u meer informatie over BUREAUBAS? Ga dan naar bureaubas.nl of bel voor een vrijblijvende kennismaking met Bas van der Horst 06 30 72 28 41.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular