Woonvoordeel.nl is een nieuwe online ontmoetingsplek in de wereld van wonen voor consumenten en woongerelateerde bedrijven. Via Woonvoordeel.nl geven gerenommeerde bedrijven op het gebied van verhuizen, verbouwen, woninginrichting en tuinieren kortingen en aanbiedingen aan de woonconsument.

Consumenten besparen op grote uitgaven en voor bedrijven is er meer omzet en naamsbekendheid te behalen. Woonvoordeel.nl geeft hiermee in deze economisch lastige tijden zowel de consument als bedrijven een steuntje in de rug.

Op de website zijn vele exclusieve kortingen en aanbiedingen te vinden van landelijke en lokale bedrijven en webwinkels. Dit aantal zal de komende tijd nog snel toenemen want de interesse voor Woonvoordeel.nl is groot!

Om gebruik te kunnen maken van het voordeel wordt een bekend en doeltreffend concept toegepast: een voordeelpas.
De ´woonvoordeelpas´ is online te bestellen voor à¢à¢â‚¬Å¡¬ 9,95. Met deze pas krijgt de consument een jaar lang kortingen en aanbiedingen op het gebied van wonen. Via een digitale nieuwsbrief worden pashouders regelmatig op de hoogte gehouden van nieuw voordeel en tijdelijke acties.

De woonvoordeelpas is handig voor eigen gebruik maar ook heel leuk om cadeau te geven aan familie of vrienden. Ook makelaars, projectontwikkelaars en andere dienstverleners op het gebied van wonen kunnen de pas inzetten voor bijvoorbeeld (potentiële) klanten en relaties.

Kortom: Op woonvoordeel.nl valt heel wat te ontdekken.
De ontwikkelingen zijn te volgen via twitter.com/woonvoordeel.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular