Helemaal volgens de laatste trend van sub-urban winkelen (rustig, makkelijk parkeren en goed bereikbaar) opende Me And Mai Fashion onlangs haar eerste exclusieve damesmodezaak in de Doelenstraat 58 te Ede (Gld).

Me And Mai Fashion
Het concept van Me And Mai Fashion is gebaseerd op de verkoop van vier productcatagorien die gelijkwaardig in de winkel (en webwinkel) zijn verdeeld: kleding, schoenen, tassen en accessoires. Je kunt als vrouw in principe met een complete outfit de deur uit gaan. Me And Mai heeft gekozen voor veelal Italiaanse, Deense, Nederlandse en Engelse kledingmerken in het hogere segment. Onder andere: Atos Lombardini, AnnaRita N, Patrizia Pepe, By Malene Birger, Humanoid en Hunters & Gatherers. Daarnaast heeft Me And Mai Fashion ook een betaalbaar merk als Kontatto en Sticky Fingers in de collectie dat veel leuke basics heeft. Voor de tassencollectie is het Italiaanse Francesco Biasia het hoofdmerk. De sieradenlijn die Me And Mai verkoopt is uniek. Eigen ontwerpen gemaakt van de beste materialen. Van halfedelstenen, zoetwater parels tot synthetisch koraal. Ook de schoenencollectie sluit naadloos aan op andere productcatagorien, van klassiek tot contemporary. Een breed en hoog kwalitatief assortiment. Voor de zomercollectie hebben we gekozen voor Marc by Marc Jacobs.
 
Verwenmoment
Een ander belangrijk onderdeel van het concept is natuurlijk de persoonlijke aandacht en service dat bij grote winkelketens vaak te wensen overlaat. Wie bij Me And Mai binnen stapt krijgt automatisch het gevoel van een verwenmoment voor jezelf. Onder het genot van een drankje kan er rustig worden gepast en wie even de tijd neemt wordt volledig door Mai geadviseerd.
Webwinkel
 
Naast de winkel is tevens onze webshop www.meandmaifashion.nl een serieus verkoopkanaal. Daar voeren we de meeste merken die we ook in de winkel verkopen. Ook daar staat onze service en persoonlijke aandacht centraal.
De filosofie achter de naam Me And Mai
Me dat bent U als klant en Mai is de drijvende kracht achter Me And Mai Fashion. “Als je iets koopt heb je altijd een band met mij”, zegt Mai Nguyen, de eigenaresse van Me And Mai Fashion.
Wilt u ook een band met Me And Mai? Kom dan naar de Doelenstraat 58, 6711 AR in Ede. Kijk ook op onze webwinkel: www.meandmaifashion.nl.