Jalema ontwikkelt innovatieve kantoorartikelen om efficiënter, overzichtelijker en prettiger te werken. Nieuw in het assortiment: Jalema File&Send map

Jalema File&Send map
File&Send betekent letterlijk Opbergen & Versturen. En dat geeft precies de functie van deze nieuwe map van Jalema weer. Het is namelijk een map en envelop in één.

De informatie die je wil versturen berg je op in de File&Send map. Voor dit opbergen is de map voorzien van een handig hechtmechaniek. De map heeft drie plakranden waarmee je de map dichtplakt tot een envelop, je vermeldt het adres op de achterkant en de map kan op de post. Snel, verzorgd en praktisch!

Voordelen 
- Envelop en map in één 
- Beveiligd versturen. De envelop kan niet ongezien geopend worden 
- Uw envelop heeft een hoge attentiewaarde 
- De ontvanger scheurt de rand eraf en houdt de map met documentatie over
- Gebundeld verzenden van informatie

Uitvoeringen
De File&Send map wordt standaard in 4 uitvoeringen geleverd; twee verschillende bedrukkingen (zakelijk of design) en twee hechtmechanieken (JalemaClip of strip met dekplaatje).

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om voor u een File&Send map te produceren in uw eigen huisstijl. Vanaf eind april 2008 is de File&Send map beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Jalema op tel. 077-476 76 76, of per mail via [email protected]

Over Jalema
Jalema produceert en verkoopt een breed scala aan producten op het gebied van opbergen, archiveren en presenteren. Naast een uitgebreid mappenprogramma (Secolor, DESI-line en Infinio) heeft Jalema ook presentatiesystemen (o.a. Flex-o-Frame) voor diverse toepassingen. De JalemaClip hechtmechanieken in de verschillende verschijningsvormen mogen zeker niet ontbreken. Naast deze in eigen huis geproduceerde Jalema-producten biedt Jalema kantoorartikelen die geselecteerd worden bij zorgvuldig gekozen leveranciers.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website: www.jalema.com