Dermasel is een nieuw merk in Nederland en biedt een totale lijn aan Wellness producten op basis van Dode Zee Mineralen. Dat Dode Zee Mineralen goed voor de huid zijn was reeds bekend. Maar een toepassing als Wellness product is nieuw.

De Dermasel lijn bestaat uit Dode Zee Badzout, Gezichtmaskers, Body Scrub, Handcrà¨mes en Douche gels in verschillende geuren zoals Rozen, Olijven, Amandel of Tangerines.

Dermasel producten zijn verkrijgbaar bij o.a. DA, Etos en De Tuinen. Prijzen variëren van € 2,49 tot € 6,49 voor de losse producten en €12.99 voor het Moederdag verwenpakket.

De helende en therapeutische werking van Dode Zee Mineralen in combinatie met etherische oliën zorgen voor een unieke Wellness beleving die niet alleen de huid maar ook de zintuigen zal verrassen.

Met de producten van Dermasel kan de Dode Zee in eigen badkamer beleefd worden. De hoge concentratie aan huidverzorgende mineralen en zouten maakt Dermasel uitermate geschikt voor de gevoelige- en/of probleem huid (eczeem, psoriasis) maar ook heerlijk voor een intensieve verzorging van de normale huid. Bovendien is Dermasel erg leuk om cadeau te geven aan iemand die je een verwenmoment gunt.

Distributie van Dermasel wordt verzorgd door Trade Sense. U kunt ons bereiken via [email protected] of 010 8411143.