MENOPAUZE? Een natuurlijk feit.
DE ONGEMAKKEN? Vanaf nu verleden tijd!

Door de afname van het oestrogeen hormoon raakt de hormonale balans van vrouwen in de overgangsperiode verstoord, waardoor 70% van deze vrouwen in een bepaalde mate ongemakken ervaart. Soms zelfs zo erg, dat de klachten ten koste gaan van de kwaliteit van leven. Deze intense levensfase kan bovendien maar liefst 2 tot 7 jaar(!) duren. Goed nieuws! Vanaf nu is het onnodig om zo´n lange tijd dagelijks te worstelen met deze ongemakken of het lichaam onnodig te belasten met medicijnen.

Luxofit Nederland introduceert als eerste in Nederland de enige volledig natuurlijke methode ter wereld, waarmee de belangrijkste overgangsklachten sterk afnemen of in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen. Dankzij Luxopunctuur zullen vrouwen in de menopauze weer meer kunnen genieten van iedere dag tijdens deze onvermijdelijke levensfase.

De behandelingen met Luxopunctuur (acupunctuur d.m.v. infrarood licht in plaats van naaldjes) zorgen voor een betere hormonale balans in het lichaam en helpen effectief tegen klachten zoals:
* opvliegers
* hevig transpireren
* slaapstoornissen
* vermoeidheid
* prikkelbaarheid
* depressiviteit

Sybrinne Groenevelt directeur/coach legt uit, dat het menopauze behandelingsprotocol speciaal ontwikkeld is, omdat behoorlijk wat vrouwen, die met Luxopunctuur behandeld worden als onderdeel van het allang bestaande afslankprogramma melden, dat ze ´als extraatje´ ook minder overgangsklachten ervaren. Dit is natuurlijk uitgebreid verder onderzocht en heeft dus geresulteerd in deze geweldige kuur, die in Frankrijk en België nu al met veel succes wordt toegepast. Wij zijn er hartstikke trots op, dat wà­j in Nederland de primeur hebben en onze klanten hiermee kunnen helpen. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat deze periode in je leven af en toe best heftig kan zijn en dat je directe omgeving vaak niet goed snapt waarom je niet altijd lekker in je vel zit. Vaak gevolgd door de wijze uitspraak, dat je ´er maar mee zult moeten leren leven´. Dat à­s natuurlijk ook zo, maar dan toch liever zà³nder een tegenwerkend lichaam en onrustige geest, nietwaar? En dat kan nu eindelijk!´

De resultaten van een uitgebreid onderzoek zijn onlangs gepresenteerd door Dr. Philippe Blanchemaison tijdens het Congrà¨s Mondial de Mà©decine Anti-à¢ge in Monaco en zijn bijzonder positief. In ieder geval is er minstens sprake van een sterke afname van de frequentie, maar ook van de intensiteit van de klachten. Bij ongeveer 50% van de behandelde vrouwen verdwijnen de klachten zelfs helemaal. Maar liefst 90,3% van de klanten is na de kuur van slechts 7 behandelingen bijzonder tevreden!

Voor meer informatie:
Luxofit Nederland
Hoekeindsehof 7
2665 JZ Bleiswijk
Contact: Sybrinne Groenevelt
Telefoon: 010 52 22 643
Fax: 010 52 14 908
Website: http://www.luxofit.nl
Email: [email protected]