Hippe Spullen
Annemieke van der Plaats
Persbericht

Nieuw in Nederland: Skippykoe.nl
Dà© website met de Oer-Hollandse skippy koe. Leuk om te geven en te krijgen!

De skippy koe is hip speelgoed om lekker binnen en buiten mee te ravotten. Omdat het er zo trendy uitziet, zijn mama´s er ook dol op! Gezien het educatieve karakter wordt de skippy koe ook veel gebruikt op kinderdagverblijven en door fysiotherapeuten.

Kraamkado:
De skippy koe is een leuk kraamkado om te geven of te krijgen. In eerste instantie staat hij super hip als decoratie op de babykamer en als je kindje er eenmaal opgegroeid is, springen ze ermee door het hele huis. Veel speelplezier voor kids tot en met 4 jaar.

Educatief speelgoed:
Fysiotherapeuten gebruiken de koe als oefenmateriaal. Het stimuleert spelenderwijs vele bewegingsvormen, schoolt de coà¶rdinatie van het evenwicht en traint de spieren. De oren van de koe lenen zich er uitstekend voor om goed vast gehouden te worden, zodat de kids niet makkelijk om kunnen vallen.

Vormgeving:
De skippy koe is verpakt in een mooi vormgegeven luxe giftbox van 32x22x16 cm. Het handige meegeleverde voetpompje zorgt ervoor dat de skippy koe makkelijk opgepompt kan worden. De skippy koe is gemaakt van zeer stevig rubber, bevat geen weekmakers en heeft een CE markering. De koe meet 60 cm in de lengte en is 26 cm hoog.
Einde bericht

Hippe Spullen
Annemieke van der Plaats
Den Hout
[email protected]
+316-30052306

Website: http://www.skippykoe.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular