In België reeds een groot succes. Met miss Maxi Belgium behaalde deze gracieuze verkiezing veel media. Dit jaar doet deze verkiezing zijn entree in Nederland. Miss Maxi Nederland, roept alle representatieve volslanke dames op zich op te geven voor deze verkiezing. à¢â‚¬Å“we zoeken een ware Queenà¢â‚¬ voor de plussize markt.

Onze huidige Miss Maxi Nederland (Gissella uit Spijkenisse), evenals ons boegbeeld en ambassadrice is inmiddels een begrip in de modewereld voor volslanken, bekend van TV als dà© volslanke sportieve meid in Nederland in Beweging, model voor Maik de Boer, een modecontract op zak voor New York City en een eigen column over sport, gezondheid, en mode voor een maatje meer. Start samen met ons de zoektocht naar een waardige collega aan wie zij in 2011 de kroon zal gaan overdragen.

Citaat:

à¢â‚¬Å“Deze verkiezing is een begin van een samenwerking met onze zuiderburen. Miss maxi Nederland en Miss maxi Belgium gaan hand in handà¢â‚¬Å“. Anno 2010 heeft MMNL mij aangesteld als hà©t gezicht van deze dynamische internationale organisatie. Meer een taak dan een titel. Een taak die mij op het lijf geschreven is. Na het winnen van de Miss Plussize fashion verkiezing in 2008, werd ik in 2009 internationaal gevraagd als ambassadrice voor Miss plusSize Holland int., Inmiddels heb ik mijn medewerking toegezegd aan Miss Maxi Nederland. Allemaal miss verkiezingen voor volslanken met een ander doel. Van concurrentie is dus geen zins sprake in deze branche. Hoe toepasselijk ookà¢â‚¬¦we verstevigen elkaar en willen de markt voor een grote maat naar een hoger niveau tillen.

Miss Maxi Nederland is allround en internationaal. De Miss zal dus veel betaald werk hebben in het buitenland. Dit is uniek in Nederland en in deze branche.
De inschrijvingen voor deelname aan de verkiezing zijn reeds begonnen. Voor een ieder tussen 18 en 50 jaar, met een kledingmaat tussen 46 en 56.

Binnenkort zullen we in België aan de slag gaan om te samen een aantal internationale projecten te lanceren voor volslanken.

Website: http://www.missmaxinederland.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular