(Persbericht) Vanaf vandaag is de website online, en daarmee de dienstverlening van HOSTESSPARTNER een feit. Deze innovatieve intermediair in de hospitalitybranche is gefocust op het leveren van secretarieel en hospitality personeel voor korte- en langdurige projecten.

HOSTESSPARTNER is een dochteronderneming van BEAUTYPARTNER, een landelijke intermediair met succesvolle uitzendformule in de cosmeticabranche. De visie van ondernemers Wendy Buiter en Manda van Trigt op kwaliteit, kwantiteit en service maken de opzet van deze nieuwkomer in de hospitalitybranche een welkome verademing.

Als innovatieve speler op de markt bemiddelt HOSTESSPARTNER in uiteenlopende functies van uitvoerend tot managementniveau in secretariële, hospitality, promotionele en toeristische vacatures. HOSTESSPARTNER weet de juiste kandidaat voor dergelijke functies te selecteren en te coachen en is daarmee een toegevoegde waarde voor de reis- en hospitalitybranche en zakelijke dienstverleners.

Via HOSTESSPARTNER kan personeel op projectbasis worden ingezet voor evenementen, biedt de uitzendformule uitkomst voor tijdelijke invulling van personeel en daarnaast biedt detacheren zowel voor kandidaat als organisatie meer vastigheidindien er een personeelsstop is maar een opdrachtgever wel graag meer zekerheid wil.

à¢â‚¬Å“Zowel dienstverlenende bedrijven binnen de reiswereld als de corporate markt hebben baat bij kwaliteit, representativiteit à¨n passie voor het vak. Met deze insteek creëren wij succes. Niet alleen voor ons, maar uiteraard ook voor onze opdrachtgevers. De klanten van onze opdrachtgevers zijn koning en zo dienen deze dan ook overal onthaald te worden! Door onze ervaring binnen de uitzendwereld en het hebben van bijzonder veel affiniteit met de gastvrijheidssector hebben wij veel expertise ontwikkeld op het gebied van dienstverlening. Het opzetten van een intermediair in de hospitalitybranche is voor ons een logische stap en wij zien HOSTESSPARTNER dan ook als een innovatieve speler in deze brancheà¢â‚¬, aldus Manda van Trigt, directeur HOSTESSPARTNER B.V

HOSTESSPARTNER opereert landelijk vanuit Rotterdam en is gevestigd opeen chique locatie met moderne in-house trainingsfaciliteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margreet Bokhorst, Account Manager [email protected]

HOSTESSPARTNER B.V.
Eendrachtsweg 36 3012 LC Rotterdam
t: +31(0)10 417 7 419 | f: +31(0)10 417 7 418
e: info | w: http://www.hostesspartner.nl