Met www.myLastminutes.nl hoeft u zelf niet meer uren lang te zoeken op internet naar uw vakantie. Op de site kunt u middels 'voorkeuren' aangeven waaraan uw vakantie moet voldoen. Elke nieuw gevonden vakantie die aan uw voorkeuren voldoet, wordt automatisch per email naar u toegestuurd.

Het is mogelijk om meerdere voorkeuren op te geven. Tevens kunnen aangemaakte voorkeuren eenvoudig worden bekeken en weer worden verwijderd.

Een voorbeeld: U wilt All Inclusive naar Side in Turkije met twee personen in de 1e week van augustus. U geeft dit op als voorkeur aan myLastminutes. Zodra er een vakantie wordt aangeboden die voldoet aan uw wensen wordt deze per email naar u verzonden.

myLastminutes verzameld op dit moment vakanties van meer dan 30 reisorganisaties. myLastminutes ververst meerdere malen per dag het aanbod aan vakanties van de bekende reisorganisaties.
De volgende reisorganisaties zijn reeds opgenomen:

- Oad, bekend van Oad, Hotelplan & Bex
- TUI, bekend van Arke & Kras
- Thomas Cook bekend van Neckermann en Vrijuit
- Sundio bekend van Sunweb, Vaya, Jiba, Sudtours & GOGO
- Pharosreizen van de ANWB
- Corendon

De eerder verzamelde vakanties kunnen ook bekeken worden op de website van www.myLastminutes.nl. Deze worden overzichtelijk getoond en zijn op een makkelijke manier te filteren.