(Persbericht) Dordrecht, juli 2011 CNI Europe, distributeur van IP-oplossingen en netwerkproducten, heeft een nieuw managementteam aangesteld om het bedrijf verder te laten groeien. Job Groenendijk CPO RSE is in maart reeds benoemd tot directeur en op 1 juli is Frank Goldewijk in dienst getreden als Sales Manager. Groenendijk heeft 23 jaar als Senior Security Consultant voor Proseco Heineken gewerkt voordat hij de kans aangreep om als directeur te gaan werken aan de marktontwikkeling van CNI Europe. Goldewijk heeft de afgelopen 6,5 jaar als Sales Engineer voor R&M gewerkt, een fabrikant van ICT infrastructuursystemen.

"Bij Proseco Heineken heb ik wereldwijd vele projecten begeleid waarin Mobotix IP-camera's zijn toegepast", zegt Groenendijk. "De mogelijkheden en voordelen van die slimme camera's boeien mij zo dat ik de uitdaging heb aangenomen om als directeur voor CNI Europe te gaan werken. Met Mobotix en Panduit als belangrijkste pijlers van het assortiment aan kwaliteitsproducten, is zowel op het gebied van netwerkinfrastructuur als security nog veel groei te realiseren. Verder ga ik onder andere actief de service, richting installateurs en andere partners, professionaliseren, met deskundig advies en technische ondersteuning".

"Na zo'n vijftien jaar in commerciële functies in de bekabelingmarkt te hebben gewerkt, kan ik als Sales Manager van CNI Europe complete oplossingen aan installateurs gaan adviseren en leveren", vertelt Goldewijk. "De komende jaren moeten er nog erg veel analoge beveiliging- en communicatiesystemen worden vervangen door IP-gebaseerde oplossingen. Dat is een interessante marktpotentie. Terug bij CNI Europe kan ik in nauwe samenwerking met onze Mobotix-specialist Ernest Brink mijn kennis van netwerkinfrastructuren en de jarenlang opgebouwde relaties in de installatiewereld optimaal combineren".

Over CNI Europe
CNI Europe is sinds 1996 distributeur van netwerkproducten en IP-oplossingen. Het in Dordrecht gevestigde bedrijf heeft in 2002 al de Mobotix IP-camera‘˜s in Nederland geïntroduceerd en zich daar sterk in gespecialiseerd. De klantenkring van CNI Europe bestaat uit installateurs die complete IP-oplossingen aanleggen en onderhouden.
Meer informatie is te vinden op: http://www.cnieurope.nl en http://www.mobotix.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
CNI Europe B.V.
Job Groenendijk, directeur
Telefoon: 06 - 57947457
e-mail: [email protected]

of met

AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06 - 53471777
e-mail: [email protected]