(Persbericht) Sinds juli 2011 is de nieuwe bestelsite voor cadeaubonnen online gegaan. Cadeaubonbezorgen.nl biedt zowel de consument als de zakelijke klant de mogelijkheid gemakkelijk en snel cadeaubonnen online te bestellen. Met een ruim assortiment cadeaubonnen en een bezorging binnen 24 uur is de service uniek in Nederland.

Via Cadeaubonbezorgen.nl is het mogelijk om in heel Nederland cadeaubonnen te laten bezorgen. Het assortiment loopt van de bekende Bioscoopbon tot Nationale Dinercheque en van Boekenbon tot luxe Wellnessbon. Alle cadeaubonnen worden op elke adres in Nederland bezorgd en als prachtig cadeau verpakt.
Vooral voor bedrijven biedt Cadeaubonbezorgen.nl een gemakkelijke oplossing. Alle bedrijven kunnen elke bestelling op rekening of factuur betalen. Ook hierbij geldt een levering van voor 17.00 besteld, volgende dag bezorgd.

Naast het versturen van de cadeaubon als cadeau is het ook mogelijk om een kaartje of brief toe te voegen aan de cadeaubon. Om het cadeau nog specialer te maken bieden wij de mogelijkheid om een bos bloemen, doos chocolade, fles wijn of champagne of een box met heerlijk fruit toe te voegen.

Naast Cadeaubonbezorgen.nl biedt Geschenkbezorgen.nl nog een aantal handige webwinkels gericht op het bezorgen van geschenken o.a. Taartbezorgen.nl, Wijnbezorgen.nl, Champagnebezorgen.nl, Bosbloemenbezorgen.nl, Fruitmandbezorgen.nu en Kerstpakketbezorgen.nl.

Mocht u vragen en/of reacties hebben dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de marketingafdeling, op 023 737 0017 of per email naar [email protected]

Geschenkbezorgen.nl
Oudeweg 107
2031CC Haarlem
T. 023 737 0017