Het bestond nog niet: een voor de professionele webdesigner geëigende urenregistratie. En dus was het behelpen geblazen bij het berekenen van facturen. Herkent u de problemen? "Hoeveel uren hebben we de klant geoffreerd en hoeveel uren hebben we aan dat project besteed? Welke uren blijken niet factureerbaar en hoeveel valt er onder de noemer meerwerk? Hoe leg ik dat mijn klant uit? Hoe specificeer ik de externe kosten, zoals de kosten voor hosting of andere contracten? Hoe integreer ik de agenda's van mijn medewerkers in de urenregistratie? Hoe weerleg ik eventuele discussies achteraf over de facturering, enz."

Kortom: de behoefte was groot.
En dus zochten de ontwikkelaars van 3pix naar een oplossing. Vijf jaar lang hebben zij intensief gewerkt aan het ontwikkelen van wat met recht de eerste branchegerichte oplossing voor urenregistratie voor webdesigners genoemd mag worden: Delta DeveloperTM.

Delta DeveloperTM biedt de webdesigner unieke (grafische) inzichten in geleverde prestaties, maar ook de koppeling met projectplanning en -beheer, projectkosten en -administratie, de integratie van de (persoonlijke) agenda, Customer Relation Management (CRM) en een open source database maken dit pakket zo uniek en onmisbaar.

Delta DeveloperTM is een online applicatie die met elke moderne browser gebruikt kan worden, zodat u overal ter wereld uw projecten kunt beheren. Al wat u nu nog nodig hebt, is een internetbrowser en een internetverbinding.

Features shortlist

Via een overzichtelijk dashboard krijgt u toegang tot de belangrijkste functies binnen Delta DeveloperTM. En met een enkele klik op de knop beheert u onder andere de volgende features:
- Ticket- en projectbeheer: organiseer uw urenregistratie op professionele wijze
- Domein- en hostingadministratie: breng extra gebruik automatisch in kaart
- Klant- en productenbeheer: alle klanten en producten in een duidelijk overzicht
- Planning: verdeel werkzaamheden over uw team en plan vooruit
- Statistieken: bekijk geavanceerde statistieken van de geleverde prestaties
- Facturatie: zet alle informatie snel, eenvoudig en nauwkeurig om naar keurige facturen!

Kortom, Delta DeveloperTM biedt uw organisatie belangrijke toegevoegde waarde en is uniek en specifiek ontwikkeld voor de webdesignbranche.

Belangstelling of vragen? Bezoek de website www.deltadeveloper.nl en bekijk de videopresentatie op deze site. Bovendien beschikt 3pix over een demonstratiewebsite die met een login toegankelijk wordt. Maar zij kunnen het pakket ook bij u op kantoor komen demonstreren.

3pix
T.a.v. Bas Kierkels
Dragonder 44
5555 XZ Valkenswaard
Tel: 040-201 12 12