Nieuw op besopure.nl: make-up van Inikaà¢â‚¬¦ all the way from Australia. Inika is opgezet door 2 Australische vriendinnen die ervan overtuigd zijn dat natuurlijke producten geen compromis hoeven te betekenen op kleur, kwaliteit of effectiviteit. Inika is een glamourous, 100 % natuurlijk cosmeticamerk uit Australië.

100% natuurlijk - 100% vrij van schadelijke ingrediënten
Minerale make-up van Inika bevat geen chemische toevoegingen dus verstopte poriën en huidirritaties (veroorzaakt door parfum, synthetische kleurstoffen of conserveringsmiddelen) zijn verleden tijd! Zo puur en zacht, Inika wordt aanbevolen door dermatologen en door plastisch chirurgen voor gebruik als camouflage na ingrepen zoals peelings en laserbehandelingen.

Alle producten van Inika zijn cruelty-free en het productieproces is ingericht met het welzijn van het milieu voorop. Niet zo gek dus dat Inika met haar compromisloze aanpak fans heeft onder groene celebrities zoals Stella McCartney en Emily Deschanel.

Van lipgloss tot oogschaduw tot foundation, Inika biedt de zuiverste producten in de mooiste kleuren. Dus neem snel een kijkje op www.besopure.nl!