Nieuw opleidingsinstituut opgericht voor trainers & coaches

Verdieping of specialisering voor ambitieuze professionals

Hoofddorp, 19 november 2009 Vanaf vandaag kunnen trainers zich inschrijven voor de Fish! Facilitator opleiding die 21 december 2009 van start gaat bij Performance Solutions (PS). Tijdens de open dag op 19 november 2009 werden zowel interne bedrijfstrainers als zelfstandige trainers ingelicht over de opleiding. Naast deze Fish! opleiding starten in februari nog andere programma‘˜s die een duur hebben van 3 dagen tot een heel jaar.

De PS Trainer & Coach Academy is opgericht voor ambitieuze trainers die hun kennis willen vergroten en technieken willen verbeteren. Het FISH! facilitator programma is uniek in Nederland. Na succesvolle afronding van de 3-daagse opleiding tot gecertificeerd FISH! Facilitator mag men zelfstandig de FISH! filosofie doortrainen en coachen bij eigen opdrachtgevers. Na de 3-daagse opleiding ontvangt men een volledige FISH! toolkit met scripts, tips & tools en de FISH! DVD. Alleen gecertificeerde FISH! Facilitators mogen gebruik maken van de gelicenseerde FISH!producten.

Voor zowel interne trainers binnen een organisatie als zelfstandige trainers & coaches biedt de PS Trainer & Coach Academy ook andere programma‘˜s; van 1-jarige opleidingen tot kortdurende specialistische modules die de trainer zelf kan gebruiken bij het trainen van mensen. De onderscheidende visie van Performance Solutions op ontwikkeling en aanpak resulteerde in een opleidingstraject dat in de toekomst innovatieve trainers aflevert. Met de gespecialiseerde opleidingen leert een trainer onder andere beter in te spelen op deelnemers die zichzelf niet bloot durven te geven. Verder ontwikkelt men de juiste balans om iedereen aan bod te laten komen, juist ook de minder assertieve deelnemers. Tot slot krijgt men handvatten mee om ervoor te zorgen dat het groepsproces onder controle is en iedereen aan zijn/haar eigen leerdoel kan werken. De PS Trainer & Coach Academy maakt gebruik van een aantal unieke oplossingen en methodes waaronder de inzet van de grootste da! tabase van trainingsfilms ter wereld bij Video Arts.

Vanaf februari 2010 kan men de volgende opleidingen volgen:
à¢â‚¬¢ Post HBO niveau jaaropleiding tot High Performance Trainer
à¢â‚¬¢ Post HBO niveau jaaropleiding tot High Performance Coach
à¢â‚¬¢ Jaaropleiding tot Hospitality Trainer/Coach
à¢â‚¬¢ Jaaropleiding tot Retail Trainer/Coach

Voor meer informatie kan men kijken op www.traineracademy.nl of www.performance-solutions.eu. Ook kan men bellen naar 023 - 510 0 510.

Website: http://www.performance-solutions.eu/default.asp?action=pagina&pagina=568&taal=1