(Persbericht) Het duurt niet lang meer voordat Pinksteren aanbreekt. Hotel Restaurant De Uitkijk komt daarom dan ook met een nieuw Pinksterarrangement. Het Pinksterarrangement is geschikt voor iedereen die er even lekker tussen uit wil tijdens Pinksteren. Er zijn twee verschillende Pinksterarrangementen waarbij u heerlijk kunt onthaasten tijdens deze lente dagen.

Hotel middenin de natuur
Hotel Restaurant De Uitkijk ligt middenin de natuur. Aan de rand van het nationaal park De Sallandse Heuvelrug en boven op de Hellendoornse berg kunnen gasten genieten van de prachtige natuur en een mooi uitzicht: ´De Uitkijk‘˜. De omgeving leent zich perfect voor het maken van heerlijke wandeltochten door de adembenemende natuur en ook op de fiets is valt er genoeg te ontdekken rondom Hotel Restaurant De Uitkijk.

Pinksterarrangement
Wie er tijdens de Pinksterdagen dus even heerlijk tussen uit wilt, kan gebruik maken van ons nieuwe Pinksterarrangement. Kies nu uit een Culinair arrangement van à©à©n nacht of ga voor twee nachten tijdens het Gastronomisch arrangement. U wordt tijdens beide arrangementen getrakteerd op heerlijke diners en gasten van De Uitkijk overnachten in een sfeervolle comfortabele hotelkamer. Wilt u meer weten over het Pinksterarrangement van Hotel Restaurant De Uitkijk? Of wilt u meer informatie over het hotel of restaurant? Neem dan contact op met Hotel Restaurant De Uitkijk of bezoek de website.