(Persbericht) Onder de noemer 'Kansen voor een tientje' lanceert op 1 mei 2011 vanaf 14.00 met een netwerkbijeenkomst voor deelnemers en mensen die dit willen worden, een nieuw platform voor ondernemend Nederland. De stiching met de naam Tientjes organiseert dit bij Jaya, Edisonplein 3 te Breda.

Tientjes biedt mogelijkheden en kansen voor een tientje. Een organisatie die mensen mogelijkheden biedt om hun passie en talent te gaan leven en daar geld mee te verdienen. Ivonne Meeuwsen van Stichting Tientjes vertelt: We willen onder anderen ook ZP-ers en ZZP-ers verleiden tot het plaatsen van een geweldig aanbod voor hun stad wij bieden de mogelijkheid om ZP-ers en Zzp-ers hun diensten te laten aanbieden op deze website. Samen met Erna Smeekens en Caroline van Rooij zette zij Stichting Tientjes op.

Tientallen ondernemers zijn nu al enthousiast over het platform. Huub van Zwieten, schrijver van "Marijn is klaar met werken" en "het merk ik" en Coen van Veenendaal, bekend van de "alpe d'huZes" waar mensen 6 keer een alp opfietsen voor de kankerbestrijding, heeft al een aanbod toegezegd.

Ook vanuit een andere hoek valt Tientjes op, dit jaar is de stichting met de nog te releasen platform genomineerd voor de Ab Harrewijnprijs. De uitreiking hiervan is op 13 mei 2011. Erna Smeekens is trots op de resultaten en heeft een grote ambitie met dit platform: We willen nu snel groter groeien, de website kan zeker 100.000 deelnemers aan en zo groot willen we wel worden.

Tientjes:www.tientjes.net biedt mogelijkheden en kansen voor een tientje. Voor een tientje kun je zelf een advertentie zetten voor een heel jaar en daarnaast kun je gebruik maken van het aanbod van alle andere deelnemers van Tientjes. De enige voorwaarde aan de advertentie is dat je iets aanbiedt voor een tientje. Op die manier krijgen steeds meer mensen kansen.

Meer informatie: www.tientjes.net

--------------------------------------------------------

Niet voor publicatie:

Meer informatie over Tientjes:

Ivonne Meeuwsen: 06-10151617
Erna Smeekens: 06-467533367
Email: [email protected]

Meer informatie over het persbericht:

Jennifer Delano: 06-22817650
Email: [email protected]