(Persbericht) Grand Opening 20 24 januari 2011

Hoofddorp, 16 december 2010 Duycker, het nieuwe podium voor popcultuur in Haarlemmermeer maakt vandaag de programmering bekend voor 2011. In het weekend van 20 24 januari zal de opening plaatsvinden op de nieuwe locatie aan het Raadhuisplein 5 in Hoofddorp. Met optredens van Miss Montreal, Partysquad, Heist, Ravolva en de clubnight SEEN wordt er spectaculair afgetrapt. Met de komst van podium Duycker is er voor alle muziek- en cultuurliefhebbers in de regio wat wils.

Podium Duycker
´‘˜Een nieuw podium gevestigd in Haarlemmermeer, een heel bijzondere gemeente met 26 kernen en een grote diversiteit aan culturen, doelgroepen en interesses. Dat vraagt een heel specifieke, zeg maar à©cht unieke, benadering. Uiteraard wordt de programmering hierop afgestemd. Duycker biedt een brede en vooral spannende programmering, voor een zeer breed publiek‘˜‘˜, aldus Rob Kuiphuis, programma manager bij Duycker. Op donderdag 20 januari a.s. vindt de officiële opening plaats tijdens een feestavond voor genodigden. De concerten op vrijdag 21 januari zijn voor iedereen gratis toegankelijk op vertoon van de Duyckernieuwsbrief januari.

Programmering januari & februari 2011
De programmering van Duycker is te vinden op http://www.duycker.nl/podium_agenda/

VR 21 JAN MISS MONTREAL
VR 21 JAN HEIST + RAVOLVA Rock
ZA 22 JAN SEEN GirlsLoveDJs & BNN
ZA 22 JAN PARTYSQUAD Artquake
VR 28 JAN A SILENT EXPRESS + RARELY ALIVE Indie
ZA 29 JAN 90‘˜s NOW
VR 04 FEB GROOTSPRAAK met ADJE & REVERSE Hiphop
ZA 05 FEB SLACKERS feat. DEM SLACKERS, JOOST VAN BELLEN, MIKE MAGO, SPLIPH Electro
ZO 06 FEB SINGING SUNDAY Zondagpareltjes
VR 11 FEB NOUVEAU met SINAS Jazz/Soul/Funk
ZA 12 FEB 3JS
ZO 13 FEB De stem van HLMRMEER Opening cultuurgebouw
VR 18 FEB FOCUS Hocus Pocus
VR 18 FEB REVAMP
ZA 19 FEB PERPLEX Techno
ZO 20 FEB MUSIC JAM Artquake
VR 25 FEB SNOWSTAR LABELNIGHT Singer/songwriter o.a. I am Oak, secret love parade
Verwacht: SMACK! (12-3), DE DIJK (23-4)

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio‘˜s, workshopruimtes en een grand cafà©. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en cafà©concerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan.