Scentuelle in VS al door 253.000 vrouwen gebruikt

Hoewel aan liefde soms geen gebrek, toch kunnen lustgevoelens veranderen. Iets wat te gemakkelijk geaccepteerd wordt. Er is nu een product op de markt dat verandering brengt. Met Scentuelle krijg je vanzelf zin.

Scentuelle benadert het probleem van verminderde of verdwenen lustgevoelens via aromatherapie. Een subtiele patch geïmpregneerd met een unieke combinatie van geuren geeft lustgevoelens een positieve prikkel.

 

Nadat Amerikaans onderzoek uitwees dat 62% van de gebruiksters meer seksuele verlangens ontwikkelt en 60% van de vrouwen meer seksuele activiteit ervaart, is Scentuelle ook door een gevarieerde groep Nederlandse vrouwen getest. Uit dit onderzoek blijkt dat de doorzichtige pleisters een stimulerende werking hebben op het seksueel verlangen. De testgebruiksters staan zeer positief tegenover het gebruik van Scentuelle. Zo ervaren alle vrouwen het dragen van de pleister als gemakkelijk, heeft meer dan de helft van de gebruiksters vaker behoefte aan intimiteit en heeft de helft van de vrouwen tijdens het gebruik van Scentuelle daadwerkelijk frequenter seksuele activiteit.

 

Een greep uit de reacties:

 

“Ik merk echt duidelijk verschil nu ik de pleisters even niet meer gebruik”

“De pleisters ruiken heerlijk”

“Mijn man vroeg hoe het kan dat ik de laatste tijd veel vaker wil.”

“De pleister heeft een relaxt en kalmerend  effect op me!”

 

Een doosje Scentuelle bestaat uit genoeg patches om een maand lang elke dag een nieuw exemplaar te plakken. Het dragen van Scentuelle wordt als zeer gemakkelijk ervaren, mocht een patch op je pols toch niet bevallen, plak je het gewoon aan de binnenkant van je mouw. De geuren vervliegen in de lucht, er komt niets terecht in de bloedbaan. Het plakken van Scentuelle is een kleine moeite voor een groot resultaat. Ontdek het zelf!

 

 

Scentuelle is te verkrijgen via www.geurtherapie.nl en meer informatie is te verkrijgen via importeur RepMedia BV op telefoonnummer 072-5110189.