Nieuw QuickNet™ bekabelingsysteem over koper zorgt voor snelle systeemimplementatie en prestaties tot 10 Gigabit Ethernet

Het PANDUIT™ QuickNet™ bekabelingsysteem over koper is een op maat gemaakt, voorgemonteerde bekabeling-oplossing. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren en biedt een snelle systeemimplementatie, betere betrouwbaarheid en de laagste installatiekosten in vergelijking met systemen die ter plaatse worden aangesloten.

Het systeem is ontworpen voor maximale ontwerpflexibiliteit en hoge rackdensiteit (tot 48 poorten per HE) en biedt kabelmontages in gewenste lengtes en configuraties die in de fabriek worden voorgemonteerd en 100% getest.

QuickNet™ assemblages omvatten cassettes, jackmodules en/of plug aansluitingen met UTP kabel voor categorie 6 toepassingen of UTP/STP kabel voor 10GBASE-T toepassingen. De QuickNet™ cassettes kunnen met één hand in en uit gehoekte of vlakke modulaire patchpanelen geklikt worden voor een eenvoudige implementatie. Een optionele adapter accepteert alle Mini-Com™ modules voor multimediatoepassingen, wat een grote flexibiliteit met zich meebrengt.