(Persbericht) Nieuw! RSS feeds van Pilz

Innovaties van Pilz die betrekking hebben op oplossingen, producten, diensten en/of de onderneming kunt u nu eenvoudig ontvangen als RSS-feed. Door u eenvoudig te abonneren blijf u steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilige automatisering.
De functie van de Pilz RSS-feed
RSS (Really Simple Syndication) is een techniek waarmee de volledige inhoud van websites of afzonderlijke artikelen snel en eenvoudig als kort bericht kan worden verzonden. Met een geschikte nieuws- of feedreader kunt u zich op deze meldingen abonneren. De reader verzamelt alle informatie waarop u zich heeft geabonneerd en geeft deze geordend en overzichtelijk weer in een lijst.

De Pilz RSS-feed stelt onze internationale innovaties op het gebied van veilige automatisering als korte berichten aan u beschikbaar in uw RSS-reader. Met een klik op de betreffende melding ontvangt u uitgebreide informatie over het onderwerp op onze homepage.

Hoe kan de Pilz RSS-feed worden gelezen?
Om RSS-feeds van Pilz te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Veel actuele versies van moderne webbrowsers zoals Firefox, Internet Explorer en Safari bieden al directe ondersteuning voor RSS-feeds. Ook bieden veel actuele mailprogramma's zoals Microsoft Outlook en Lotus Notes een abonnement en weergave van RSS-feeds aan. Bovendien is er ook een groot aantal gratis en commerciële programma's voor het gemakkelijk lezen van RSS-feeds beschikbaar.

Zo abonneert u zich op de Pilz RSS-feed:
Om vanaf nu innovaties van Pilz als RSS-feed te ontvangen, kunt u zich gewoon abonneren:
à¢â‚¬¢ http://www.pilz.nl/company/rss/index.nl.jsp
Vragen of aanvullende informatie? Bel Pilz op nummer 0347- 320 477 of [email protected]