(Persbericht) Met het einde van de zomer beginnen de voorstellen van nieuwe en oude groepen op de verschillende Spaanse scholen in Valencia.

Valencia. In september begint het nieuwe seizoen voor scholen en universiteiten, en daarmee de mobiliteit richting het buitenland om talen te leren. De Spaanse scholen in Valencia, zijn begonnen met het ontvangen van groepen uit verschillende delen van Europa die Spaans willen leren. De groepen komen voornamelijk uit Italië, Duitsland, Scandinavië of Engeland en de mobiliteit van de groepen is sterk afhankelijk van goedkope vluchten die aankomen op de luchthavens van Valencia en Alicante.

De groepen die komen om Spaans te studeren hebben een specifiek reispakket op voorhand, dat wordt voorbereid door de Spaanse scholen. Het pakkettenaanbod dat Costa de Valencia, Spaanse talenschool aanbiedt, zijn afgestemd op elke groep volgens de kenmerken van de studenten. Het hangt allemaal af van de gemiddelde leeftijd van de groep, haar nationaliteit, de duur van het verblijf, het Spaans niveau, etc.
Niet de lessen en ook niet de buitenschoolse activiteiten zijn hetzelfde voor een groep scholieren uit Italië, als voor een universitaire groep uit Scandinavië. Als het een groep kinderen is, zijn de lessen afgestemd op de kinderen. En, als voorbeeld, met een Italiaanse groep is het niet raadzaam om oude gebouwen te bezoeken in details. Het land Italië heeft zelf veel oude gebouwen.

De pakkettenaanbod van Costa de Valencia, Spaanse talenschool bieden natuurlijk Spaanse cursussen aan. De klassen zijn zeer klein, met een minimum van 3 personen en een maximum van 12 personen. De groep zal verdeeld en onderverdeeld worden volgens het niveau van elke leerling. En dankzij dit, zullen de leerlingen deelnemen aan de lessen en gemakkelijk Spaans leren.

De kwaliteit van het onderwijs van de Spaanse talenschool, Costa de Valencia, is gegarandeerd om te worden erkend als erkend centrum door het Instituut Cervantes voor het onderwijzen van het Spaans als vreemde taal.

De pakkettenaanbod zijn ook samengesteld met de accommodatie van de studenten, die ook kunnen verblijven bij Spaanse gezinnen. Deze methode is zeer bruikbaar voor studenten die hun kennis van het Spaans willen gebruiken met een Spaanse familie van dag tot dag, zoals in het dagelijks leven. Als een alternatief kan een groep worden ondergebracht in een studentenhuis. Buiten het universitaire seizoen, is deze methode handig voor die groepen waar er minder studenten zijn. Zodanig, de leraren zijn allen in hetzelfde gebouw.

Niet alleen in de lessen leren de studenten Spaans. In de pakkettenaanbod van Costa de Valencia, Spaanse talenschool biedt een brede scala van buitenschoolse activiteiten voor de groepen. Er zijn gemeenschappelijke activiteiten voor alle studenten die Spaans komen studeren in Valencia, zoals het bezoek naar het historische centrum, bezoek naar de Stad van de Kunsten en Wetenschappen, bezoek naar het Biopark of het natuurpark Albufera. Er worden ook verschillende andere activiteiten georganiseerd die afhankelijk zijn van de leeftijd, nationaliteit en de omvang van de groepen.
Meer informatie over de aanbieding is te vinden op www.costadevalencia.com